Prima data cand sunt bucatareasa de Paste

Daca e primul an in care tu trebuie sa pregatesti masa de Paste, suntem siguri ca deja te-ai impacientat. Sunt atat de multe de planificat, atatea retete care pot da gres, atatia invitati de multumit... Ia o pauza de cateva minute, citeste acest articol si organizeaza-te foarte bine, iar Pastele tau va fi un succes.

Prima data cand sunt bucatareasa de Paste

In primul rand, cere-le invitatilor sa aduca si ei cate ceva pentru masa de Paste. Astfel, nu va trebui sa pregatesti chiar un intreg meniu si vei avea variante secundare in cazul in care unul dintre felurile tale de mancare nu iese cum ai crezut.

Apoi, cere ajutor din toate partile. Fiecare gospodina are o reteta preferata de drob, miel sau pasca. Cere mai multe retete de la rude sau prietene, apoi alege-le pe cele pe care le intelegi mai bine.

Eventual, cere ajutorul fizic al mamei sau al unei prietene mai pricepute. E mai bine sa fie cineva langa tine prima data cand pregatesti cozonac sau pasca, pentru a se asigura ca procedezi cum trebuie.

Nu in ultimul rand, nu te speria daca nu va iesi totul ca la carte. Nimeni nu se asteapta sa fii perfecta si cu totii vor intelege daca friptura e putin mai uscata sau ai uitat sa pregatesti si un al doilea desert.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi