Prima data cand sunt bucatareasa de Paste

Daca e primul an in care tu trebuie sa pregatesti masa de Paste, suntem siguri ca deja te-ai impacientat. Sunt atat de multe de planificat, atatea retete care pot da gres, atatia invitati de multumit... Ia o pauza de cateva minute, citeste acest articol si organizeaza-te foarte bine, iar Pastele tau va fi un succes.

Prima data cand sunt bucatareasa de Paste

In primul rand, cere-le invitatilor sa aduca si ei cate ceva pentru masa de Paste. Astfel, nu va trebui sa pregatesti chiar un intreg meniu si vei avea variante secundare in cazul in care unul dintre felurile tale de mancare nu iese cum ai crezut.

Apoi, cere ajutor din toate partile. Fiecare gospodina are o reteta preferata de drob, miel sau pasca. Cere mai multe retete de la rude sau prietene, apoi alege-le pe cele pe care le intelegi mai bine.

Eventual, cere ajutorul fizic al mamei sau al unei prietene mai pricepute. E mai bine sa fie cineva langa tine prima data cand pregatesti cozonac sau pasca, pentru a se asigura ca procedezi cum trebuie.

Nu in ultimul rand, nu te speria daca nu va iesi totul ca la carte. Nimeni nu se asteapta sa fii perfecta si cu totii vor intelege daca friptura e putin mai uscata sau ai uitat sa pregatesti si un al doilea desert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise