Putem spune despre "Interviurile Gustos.ro" ca este una dintre sectiunile noastre de suflet. Asadar, si in aceasta saptamana va prezentam un interviu cu una dintre utilizatoarele noastre dragi. In aceasta saptamana, invitatata noastra este Alice Ciobanu, Chef de Cuisine pe Gustos.ro si autoarea blogului Tara Bucatelor. De-a lungul anilor, ea ne-a incantat cu peste 130 de retete minunate, care mai de care mai diferite. Alice pregateste un pilaf de pui cum doar la mama acasa poti sa mananci, dar si deserturi delicioase precum prajitura racoroasa sau cheesecake-ul cu crema de lapte si dulceata de cirese. Cunoaste secretul caramelelor care ti se topesc in gura si, de sarbatori, pregateste un cozonac caruia n-ai cum sa-i rezisti. E aproape imposibil sa nu ti se faca pofta atunci cand te uiti pe profilul ei. Cu toate acestea, Alice nu s-a nascut invatata si nu ii este deloc rusine sa recunoasca acest lucru. In continuare, va invitam sa o cunoasteti si voi mai bine. Multumim ca ai acceptat invitatia noastra, Alice!
Reteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura BountyCartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.
Omleta cu cartofi, branza si mararReteta aceasta am pregatit-o de Paste.
Rulada din fleica de porc, cu carne tocataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii