Putem spune despre "Interviurile Gustos.ro" ca este una dintre sectiunile noastre de suflet. Asadar, si in aceasta saptamana va prezentam un interviu cu una dintre utilizatoarele noastre dragi. In aceasta saptamana, invitatata noastra este Alice Ciobanu, Chef de Cuisine pe Gustos.ro si autoarea blogului Tara Bucatelor. De-a lungul anilor, ea ne-a incantat cu peste 130 de retete minunate, care mai de care mai diferite. Alice pregateste un pilaf de pui cum doar la mama acasa poti sa mananci, dar si deserturi delicioase precum prajitura racoroasa sau cheesecake-ul cu crema de lapte si dulceata de cirese. Cunoaste secretul caramelelor care ti se topesc in gura si, de sarbatori, pregateste un cozonac caruia n-ai cum sa-i rezisti. E aproape imposibil sa nu ti se faca pofta atunci cand te uiti pe profilul ei. Cu toate acestea, Alice nu s-a nascut invatata si nu ii este deloc rusine sa recunoasca acest lucru. In continuare, va invitam sa o cunoasteti si voi mai bine. Multumim ca ai acceptat invitatia noastra, Alice!



Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii