In perioada postului, dar nu numai, avem nevoie de tot felul de alimente care sa inlocuiasca nutrientii pe care ii pierdem pentru ca nu consumam carne sau lactate. Migdalele sunt ideale pentru a fi consumate in timpul postului, iar laptele pe care il putem obtine din ele este foarte bogat in vitamine si minerale. Iata cum il poti prepara chiar acasa.
sursa articol si sursa foto: thekitchn.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii