Din cauza toxinelor periculoase care se acumulează în corpul nostru datorită hranei nepotrivite, alimentelor prelucrate, produselor cosmetice și a produselor de curățat artificiale și prea puternice care contaminează mediul înconjurător, suntem într-un pericol constant.
Pentru că suntem amenințați de probleme și boli serioase, se recomandă să ne detoxificăm organismul de cel puțin două ori pe an.

Nu este nevoie de o detoxificare de lungă durată și obositoare. Cu o abordare corectă și cu suplimente nutritive adecvate ne putem detoxifica trupul în numai zece zile.

Sunt 3 niveluri de detoxificare
1. Detoxificarea pentru un ficat sănătos
În fiecare zi organismul nostru acumulează substanțe chimice și toxine. Sarcina ficatului este de a le elimina. Cu toate acestea, în timp, ficatul devine saturat, gras. Substanțele chimice și toxinele încep să se acumuleze în organism, iar în canalele ficatului se acumulează cristale de colesterol.
2. Detoxificarea pentru un sistem digestiv sănătos
Fundamentul oricărei detoxificări este o digestie bună și reglată. Dacă sistemul gastrointestinal păstrează alimentele și toxinele în corp, se ivesc  neplăceri cum ar fi: indigestia, flatulența și durerile abdomenului inferior care, pe termen lung, au ca rezultat boli grave, cum ar fi cancerul de intestin.
3. Detoxificarea invizibilă
Detoxificarea se produce de asemenea și la nivel celular. Radicalii liberi sunt molecule de oxigen care călătoresc liber prin corpul nostru și atacă celulele, le rup membranele, le deteriorează materialul genetic, provoacă oxidarea grăsimilor și colapsul celulelor. Această agresiune repetată a radicalilor liberi asupra celulelor duce încet la simptome ale bolilor.
Cu un metabolism reglat, o digestie bună și un ficat curat, corpul nostru se poate regenera în câteva zile. Combinația de suplimente alimentare din pachetul Detox în 10 zile permite detoxificarea eficientă și completă a corpului în doar 10 zile.

• Liver Antiox, contribuie la protecția și la detoxificarea ficatului
• Digestive Care, reglează apetitul și sucurile digestive ale stomacului, revigorându-ne corpul
• Colon Protect, susține digestia și menține echilibrul și confortul tractului digestiv.

3 faze ale detoxificării ghidate

Pentru că detoxificarea organismului poate fi un șoc foarte mare, ea poate fi cel mai bine abordată pas cu pas. Înainte de a ne supune trupul programului Detox în 10 zile , trebuie să ne pregătim organismul pentru detoxificare prin 5 zile premergătoare, reducând lent vechile obiceiuri alimentare proaste

• Prima fază începe cu 5 zile înainte de detoxificarea propriu-zisă și permite organismului să se adapteze treptat la noul regim alimentar
• A doua fază (10 zile detox) este cea mai strictă. În această perioadă respectăm strict normele nutriționale și ne accelerăm detoxificarea organismului prin utilizarea suplimentelor alimentare naturale incluse în pachetul Detox în 10 zile.
• A treia fază începe după detoxifiere, în cadrul căreia introducem în dietă alimentele sănătoase, cu care nu eram obișnuiți.
S-a constatat că persoanele care încep un proces de detoxificare pierd în greutate mult mai ușor. așa că ”Detox în 10 zile” este programul ideal pentru a începe orice dietă.

La ce să ne așteptăm după detoxificare?
• mai multă poftă de viață,
• o digestie reglată,
• lipsa senzațiilor de balonare,
• eliminarea problemelor pielii, unghiile despicate, insomnia…
• În general, după detox ne simțim minunat.

Mai multe detalii despre detoxificarea totală ghidată și programul Detox în 10 zile puteți găsi AICI>>
 
 

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

 • 6 comentarii
 • Gustos Ro, 23 ianuarie 2014

  @stela.roman65, produsul poate fi gasit aici: http://www.sensilive.ro/detox-10-zile , este si pretul acolo.

 • Silvia Serratore, 19 ianuarie 2014

  Este bine sa detoxificam organismul . Eu nu o fac o data pe an ci o fac zilnic, fara produse ale farmaciei, fie ea naturista. In fiecare zi consum spanac, kale(cel ma bun antioxidant), varza proaspata si murata (pentru probiotice), muraturi facute in saramura pentru probiotice, consum o cantitate mare de proteine vegetale din quinoa, seminte si nuci , peste de Pacific si carne organica. Incerc sa iau zilnic omega 3 din krill oil si sunt bine sanatoasa. Acesta a devenit un stil de viata pentru mine si sotul meu, un syil in care nu au ce cauta zaharul, granele si uleiurile nesanatoase.

 • Florin Mihalache, 18 ianuarie 2014

  @stela.roman65, produsul poate fi gasit aici: http://www.sensilive.ro/detox-10-zile , este si pretul acolo.

 • Roza Mihalache, 17 ianuarie 2014

  CE FEL DE DEtoxifiere introducan in orgsnism stearati

 • Marieta Pall, 17 ianuarie 2014

  De ce as avea incredere in produs,eu stiu ca un produs bun nu are nevoie de reclama.Pentru Stela il gasesti pe Net la 75 de lei.

 • 16 ianuarie 2014

  unde il gasim si cat costa