Detoxifică-ţi organismul în doar 10 zile

Din cauza toxinelor periculoase care se acumulează în corpul nostru datorită hranei nepotrivite, alimentelor prelucrate, produselor cosmetice și a produselor de curățat artificiale și prea puternice care contaminează mediul înconjurător, suntem într-un pericol constant.

Detoxifică-ţi organismul în doar 10 zile

Pentru că suntem amenințați de probleme și boli serioase, se recomandă să ne detoxificăm organismul de cel puțin două ori pe an.

Nu este nevoie de o detoxificare de lungă durată și obositoare. Cu o abordare corectă și cu suplimente nutritive adecvate ne putem detoxifica trupul în numai zece zile.

Sunt 3 niveluri de detoxificare

1. Detoxificarea pentru un ficat sănătos

În fiecare zi organismul nostru acumulează substanțe chimice și toxine. Sarcina ficatului este de a le elimina. Cu toate acestea, în timp, ficatul devine saturat, gras. Substanțele chimice și toxinele încep să se acumuleze în organism, iar în canalele ficatului se acumulează cristale de colesterol.

2. Detoxificarea pentru un sistem digestiv sănătos

Fundamentul oricărei detoxificări este o digestie bună și reglată. Dacă sistemul gastrointestinal păstrează alimentele și toxinele în corp, se ivesc neplăceri cum ar fi: indigestia, flatulența și durerile abdomenului inferior care, pe termen lung, au ca rezultat boli grave, cum ar fi cancerul de intestin.

3. Detoxificarea invizibilă

Detoxificarea se produce de asemenea și la nivel celular. Radicalii liberi sunt molecule de oxigen care călătoresc liber prin corpul nostru și atacă celulele, le rup membranele, le deteriorează materialul genetic, provoacă oxidarea grăsimilor și colapsul celulelor. Această agresiune repetată a radicalilor liberi asupra celulelor duce încet la simptome ale bolilor.

Cu un metabolism reglat, o digestie bună și un ficat curat, corpul nostru se poate regenera în câteva zile. Combinația de suplimente alimentare din pachetul Detox în 10 zile permite detoxificarea eficientă și completă a corpului în doar 10 zile.

• Liver Antiox, contribuie la protecția și la detoxificarea ficatului

• Digestive Care, reglează apetitul și sucurile digestive ale stomacului, revigorându-ne corpul

• Colon Protect, susține digestia și menține echilibrul și confortul tractului digestiv.

3 faze ale detoxificării ghidate

Pentru că detoxificarea organismului poate fi un șoc foarte mare, ea poate fi cel mai bine abordată pas cu pas. Înainte de a ne supune trupul programului Detox în 10 zile , trebuie să ne pregătim organismul pentru detoxificare prin 5 zile premergătoare, reducând lent vechile obiceiuri alimentare proaste

• Prima fază începe cu 5 zile înainte de detoxificarea propriu-zisă și permite organismului să se adapteze treptat la noul regim alimentar

• A doua fază (10 zile detox) este cea mai strictă. În această perioadă respectăm strict normele nutriționale și ne accelerăm detoxificarea organismului prin utilizarea suplimentelor alimentare naturale incluse în pachetul Detox în 10 zile.

• A treia fază începe după detoxifiere, în cadrul căreia introducem în dietă alimentele sănătoase, cu care nu eram obișnuiți.

S-a constatat că persoanele care încep un proces de detoxificare pierd în greutate mult mai ușor. așa că ”Detox în 10 zile” este programul ideal pentru a începe orice dietă.

La ce să ne așteptăm după detoxificare?

• mai multă poftă de viață,

• o digestie reglată,

• lipsa senzațiilor de balonare,

• eliminarea problemelor pielii, unghiile despicate, insomnia…

• În general, după detox ne simțim minunat.

Mai multe detalii despre detoxificarea totală ghidată și programul Detox în 10 zile puteți găsi AICI>>

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise