Cui nu-i place sa dea aroma placintelor, ciocolatei calde sau vinului fiert cu un pic de scortisoara? Acest condiment da un gust deosebit preparatelor dulci, dar si bauturilor calde in timpul iernii. In plus, consumul de scortisoara este recomandat si datorita proprietatilor sale care aduc beneficii sanatatii organismului nostru. Iata trei dintre motivele pentru care ar trebui sa folosim mai des scortisoara atunci cand pregatim prajituri, placinte, dar si atunci cand bem cafea, lapte sau ciocolata calda.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii