Cui nu-i place sa dea aroma placintelor, ciocolatei calde sau vinului fiert cu un pic de scortisoara? Acest condiment da un gust deosebit preparatelor dulci, dar si bauturilor calde in timpul iernii. In plus, consumul de scortisoara este recomandat si datorita proprietatilor sale care aduc beneficii sanatatii organismului nostru. Iata trei dintre motivele pentru care ar trebui sa folosim mai des scortisoara atunci cand pregatim prajituri, placinte, dar si atunci cand bem cafea, lapte sau ciocolata calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii