Se pare ca secretul unei siluete perfecte sta intr-un banal pahar cu apa, spun oamenii de stiinta.

Cercetatorii de la Universitatea din Birmingham au monitorizat de-a lungul a 12 saptamani progresele pe care le-au facut 84 de oameni ce sufereau de obezitate.
 
Acestia au fost instruiti cum sa-si adapteze stilul de viata, cum sa consume mancare mai sanatoasa si sa faca sport.

Apoi, cei 84 de oameni au fost impartiti in doua grupuri. Unui grup i s-a spus sa bea un pahar de 500 de ml de apa inainte de fiecare masa. Cei din al doilea grup au fost sfatuiti sa se gandeasca inainte de fiecare masa ca au stomacul plin. 
 
Cei care au baut un pahar de apa inainte de fiecare masa au pierdut 4.3kg in cele 12 saptamani, fata de ceilalti care au slabit doar 400 de grame. 
 
Doctorul Helen Parretti, lector la Universitatea din Birmingham a explicat: 

"Frumusetea acestei descoperiri sta in simplitatea ei. E de-ajuns sa bei un pahar de apa de 3 ori pe zi pentru a slabi."
 
"Atunci cand aceasta practica este combinata cu exercitiile fizice si cu o dieta sanatoasa, ii ajuta pe cei mai multi sa scape de kilogramele nedorite – intr-un ritm moderat si sanatos. De asemenea, nu este ceva complicat ce necesita un efort prea mare pentru a fi integrat in rutina noastra de zi cu zi."
 
Acest studiu vine in urma unui raport publicat de Organizatia Mondiala de Sanatate in care scrie ca 3 din 4 englezi si 2 din 3 englezoiace vor suferi de obezitate in 2030.

Sursa articol: independent.co.uk 
Sursa foto: rebloggy.com

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii