Mancarurile ambalate nu se numara printre cele mai sanatoase variante pe care le avem, cele mai multe dintre ele continand conservanti, mult zahar si alte ingrediente carora cu greu le putem pronunta numele. Exista o legatura stransa intre mancarurile ambalate si cresterea in greutate, cresterea riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare si chiar de aparitie a cancerului. Cu toate acestea, de multe ori este mai comod sa consumam astfel de preparate decat sa le pregatim noi acasa. Acest lucru nu se aplica insa urmatoarelor 4 preparate, pe care este mult mai usor sa le faci acasa decat sa le cumperi:
3. Dressing pentru salata
Sursa articol: www.womenshealthmag.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii