Acum foarte multa vreme, oamenii erau capabili sa manance foarte multe alimente in stare cruda. In zilele noastre insa, lucrurile nu mai stau chiar asa. Mai mult decat atat, exista alimente care nu pot fi consumate decat daca sunt gatite, unul dintre principalele motive ale acestui fapt fiind imposibilitatea organismului de a le digera. Iata mai jos 5 dintre ele:
2. Carnea de porc
3. Fasole rosie
4. Frunze de rubarba
5. Samburi mango/ mere/ piersici/ pere/ caise
Sursa articol: www.huffingtonpost.com
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii