Ti-a ramas vin de la ultima petrecere data si nu stii cum sa il folosesti? Ei bine, vinul folosit in retete poate transforma un preparat banal intr-unul inedit. Exista mai multe moduri de a folosi vinul la gatit, de la marinate la folosirea acestuia ca lichid de gatit. Aveti mai jos o lista cu idei creative de folosire a vinului:
2. Pentru preparate inabusite
3. Marinarea fructelor uscate
4. Granita din vin
5. Otet facut in casa
7. Sosuri delicioase
Sursa articol: www.bonappetit.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii