Am testat Philips Multicooker

De cate ori nu ti s-a intamplat sa te gandesti ca ai manca ceva bun si consistent, dar nu ai avut timp sa prepari nimic pentru ca aveai foarte multa treaba? Nu-i nimic. Si noi am patit de nenumarate ori acest lucru pana cand am facut cunostinta cu Philips Multicooker, un aparat ingenios si foarte usor de utilizat. Multicooker-ul gateste o multime de retete delicioase, cu doar o apasare de buton, fara sa fie nevoie sa il supraveghezi. De la ciorbe la fripturi, mancaruri scazute sau deserturi savuroase, aparatul de la Philips gateste in locul tau si iti aduce in bucatarie iscusinta tuturor mamelor din Romania, astfel incat toate retetele iti ies absolut perfect, spre deliciul tau si al celor dragi.

Am testat Philips Multicooker

Astazi, va prezentam si voua o omleta taraneasca pufoasa si o ciorba radauteana, doua dintre retetele pe care noi le-am pregatit cu ajutorul Multicooker-ului de la Philips. Iata cum am procedat!
Omleta taraneasca
Mai intai de toate, am tocat o ceapa medie, jumatate de ardei kapia rosu, jumatate de ardei gras verde si 100 de grame de muschiulet taranesc. Am bagat Multicooker-ul in priza, am deschis capacul si am pus ingredientele in oala interioara impreuna cu o lingurita de ulei de masline. Am selectat optiunea Fry (Prajire), am inchis capacul si am lasat legumele si carnea la gatit pentru 2 minute.

Intre timp, am batut sase oua si le-am asezonat cu sare, piper si un amestec de condimente uscate (patrunjel, busuioc si cozi de ceapa verde). Cele doua minute trecusera deja, asa ca am apasat butonul Off/Keep Warm, am selectat optiunea Boil (Fierbere), am setat timpul de 8 minute, am turnat ouale si am inchis capacul.

Sa va spunem ce a iesit? O minunatie de omleta aromata, consistenta, pufoasa si tocmai buna de savurat intr-o dimineata in care am fi crezut ca nu vom avea timp sa gatim nimic, dar sa mai si mancam. Am scos omleta taraneasca direct pe farfurie, am taiat-o pe din doua si am pus langa ea cateva legume proaspete. Un mic dejun perfect, exact ca la mama acasa!

Stiti ce ne-a placut cel mai mult la Multicooker? Ca am avut timp sa ne pregatim de plecarea la birou in vreme ce aparatul de la Philips gatea, astfel ca nu am fost nevoiti sa supraveghem preparatul. Omleta nu s-a lipit, bucataria a ramas curata, fara pete de ulei sau mancare si, in plus, am avut timp sa spalam si vasele pentru ca oala aparatului s-a curatat usor, in mai putin de un minut.
Ciorba radauteana
Si pentru ca trebuia sa continuam ziua in acelasi ton, ne-am gandit ca ideal ar fi sa ne delectam cu o ciorba radauteana, una dintre retetele preferate ale romanilor. Ne-am facut cumparaturile si am pus in sacosa 1 piept de pui dezosat, 2 morcovi, o telina, o radacina de patrunjel, 200g de smantana, 4 oua, 3 catei de usturoi si niste patrunjel.
Am taiat pieptul de pui in fasii subtiri si am tocat marunt toate legumele. Am pus 2,5 litri de apa in oala interioara, iar bucatile de pui le-am pus si pe ele tot acolo. Am selectat programul Boil (Fierbere) si timpul de 10 minute. Dupa cele 10 minute, am oprit programul apasand pe butonul Off/Keep Warm (Opreste/Pastreaza cald) si am selectat optiunea Stew (Fierbere inabusita) pentru inca 40 de minute. In tot acest timp, am putut sa ne vedem linistiti de celelalte treburi.

Dupa ce a trecut timpul de gatit pentru carne, am adaugat legumele si am selectat inca o data timpul de 40 de minute, apasand pe butoanele Cooking Time si Minutes. Am adaugat sare si piper si am inchis capacul.

Cand ceasul indica doar 5 minute ramase, am batut, intr-un bol, 4 galbenusuri impreuna cu 200 de grame de smantana. Am oprit aparatul, am deschis capacul Multicooker-ului si am adaugat un polonic de zeama in bolul cu smantana.

Apoi, am lasat ciorba sa se raceasca timp de 5 minute si am adaugat amestecul de smantana cu galbenusuri. In final, am dat gust preparatului cu trei catei de usturoi pisati si niste patrunjel aromat si am dres-o in farfurie cu putin otet. Rezultatul? O ciorba extraordinar de gustoasa, gatita de Philips Multicooker. Fara aragazuri stropite de mancare, fara griji, aparatul a gatit in locul nostru si ne-a rasfatat cu o ciorbita radauteana cum nu mai mancasem de mult timp.

De acum, ne pregatim sa-l folosim in fiecare zi si sa profitam la maximum de tot ceea ce stie sa faca. Philips Multicooker poate prepara iaurt de casa, dulceturi, poate gati la abur, fierbe, praji bucate minunate si poate coace deserturi de te lingi pe degete. Pentru ca Philips Multicooker ne-a facut o impresie tare buna, il vom utiliza cu fiecare ocazie, asa ca fiti pe faza! Va vom surprinde cu noi retete delicioase!

Puteti afla mai multe detalii despre Philips Multicooker aici.

Alte retete preparate de Gustos.ro cu Philips Multicooker:

Pilaf cu pui si legume

Mancare de linte

Tarta aperitiv cu ardei

Iaurt

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura