Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40 de minute iese un pilaf aromat si gustos, ca la mama acasa.
Primul pas este selectarea programului "pilaf" al aparatului, apoi se pun legumele, ceapa si carnea de pui in Multicooker, peste care se adauga apa. Se porneste aparatul si se lasa 15 minute.
Dupa 15 minute, se pune orezul spalat in prealabil peste legume si pui. Se pun sare si piper dupa gust. Apoi se lasa pilaful la gatit si se amesteca din cand in cand. La final, se adauga patrunjel tocat.
Avantajele prepararii la Multicooker sunt acelea ca nu se lipeste de oala orezul, nu miroase in toata casa a mancare si se pastreaza toate aromele.
Gustos.ro a testat si alte retete la aparatul Philips Multicooker. Poti citi aici impresiile noastre.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii