Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40 de minute iese un pilaf aromat si gustos, ca la mama acasa.
Primul pas este selectarea programului "pilaf" al aparatului, apoi se pun legumele, ceapa si carnea de pui in Multicooker, peste care se adauga apa. Se porneste aparatul si se lasa 15 minute.
Dupa 15 minute, se pune orezul spalat in prealabil peste legume si pui. Se pun sare si piper dupa gust. Apoi se lasa pilaful la gatit si se amesteca din cand in cand. La final, se adauga patrunjel tocat.
Avantajele prepararii la Multicooker sunt acelea ca nu se lipeste de oala orezul, nu miroase in toata casa a mancare si se pastreaza toate aromele.
Gustos.ro a testat si alte retete la aparatul Philips Multicooker. Poti citi aici impresiile noastre.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii