Fripturile bune pot fi facute si la tigaie, pe aragaz. Insa, trebuie neaparat sa tii cont de cateva reguli pentru a evita greselile ce pot transforma friptura intr-un dezastru. Iata cele mai raspandite 5 greseli atunci cand carnea este gatita la tigaie, pe aragaz:
Iata cum trebuie sa procedezi: pune putin ulei in tigaie si pune carnea abia cand incepe sa sfaraie bine.
Se recomanda sa intorci carnea o singura data, atunci cand prinde o crusta aurie si se desprinde usor de tigaie.
Pentru a se gati uniform, carnea trebuie sa stea linistita in tigaie. Sfatul bucatarilor profesionisti este sa intorci o singura data carnea si sa-i dai timp sa se patrunda.
4. Temperatura de gatire e prea mica
In acest timp, sucurile naturale se elibereaza uniform in toata friptura. De asemenea, abia dupa aceste 10 minute este indicat sa tai friptura.
Sursa foto: recipegirl.com
Sursa articol: thekitchn.com
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii