Fripturile bune pot fi facute si la tigaie, pe aragaz. Insa, trebuie neaparat sa tii cont de cateva reguli pentru a evita greselile ce pot transforma friptura intr-un dezastru. Iata cele mai raspandite 5 greseli atunci cand carnea este gatita la tigaie, pe aragaz:
Iata cum trebuie sa procedezi: pune putin ulei in tigaie si pune carnea abia cand incepe sa sfaraie bine.
Se recomanda sa intorci carnea o singura data, atunci cand prinde o crusta aurie si se desprinde usor de tigaie.
Pentru a se gati uniform, carnea trebuie sa stea linistita in tigaie. Sfatul bucatarilor profesionisti este sa intorci o singura data carnea si sa-i dai timp sa se patrunda.
4. Temperatura de gatire e prea mica
In acest timp, sucurile naturale se elibereaza uniform in toata friptura. De asemenea, abia dupa aceste 10 minute este indicat sa tai friptura.
Sursa foto: recipegirl.com
Sursa articol: thekitchn.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii