Iata ingredientele pentru 4 portii  bune, de-o sa-ti vina sa mai faci: 
1 kg de cartofi mici, sare, piper alb proaspat rasnit, nucsoara proaspat rasa, 1 catel de usturoi, 40 g unt topit, 100 g cascaval Delaco,  2 oua, 375 ml smantana , 40 g unt maruntit. In plus:  1 lingurita de arpagic taiat felii. 

Cum se prepara: speli cartofii, ii cureti de coaja si ii tai in rondele subtiri. Condimentezi cu sare, piper si nucsoara atat cat trebuie. Tai catelul de usturoi in 2 si freci o forma de copt cu partea moale. Ungi forma de copt cu untul topit. Asezi in forma  feliile de cartofi, una langa cealalta, si presari cascaval. Amesteci cascavalul ramas cu ouale si smantana si torni totul peste cartofi. Pui deasupra untul maruntit. Bagi in cuptorul preincalzit la 200ºC si ii coci aproximativ 30 min. Cand scoti “bunatatea” de la cuptor, presari peste ea rondele de arpagic. O sa-ti auzi doar vorbe de lauda dupa masa asta.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Arata foarte bine,cred ca si gustul e la fel.

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Delicios...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Am o neclaritate in legatura cu poza,este de la alt preparat ? Singurele rondele din reteta sunt din cartofi,dar acelea se pun la fundul tavii si peste ele se toarna celelalte ingrediente.

  • Fara foto

    Mariana Tofan, 06 mai 2010

    Reteta arata bine! In foto arata ca sint rondele,par a fi de vinete,cred ca pot fi si dovlecei;oricum am sa incerc imediat ce vor apare cartofii noi .Sint incepatoare la comentarii... nu pot spune la fel in ale bucatariei,gatesc cu drag pentru familie ,invat mereu,inventez,mai blufez si ratez,incerc sa diversific cit pot ,sa nu obosesc papilele celor care maninca ceea ce gatesc eu. Multumesc ,,gustos.ro,,Felicitari celor scriu retete..

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Ce bunatate.

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    In poza apar si niste rondele mari. Ce sunt?

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Cred ca e super !

  • juliya

    juliya (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O combinatie delicioasa!

  • Lia

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Arata foarte bine ! sunt convinsa ca este tare gustoasa.

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Sigur,o bunatate;o voi face;aici,nu am arpagic;voi pune,cred frunze de ceapa verde sau poate rozmarin.

  • Daniela

    Daniela (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Cu prima ocazie fac si eu ca tare bine arata !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    E o reteta, care se prepara rapid si sunt convinsa este tare gustoasa.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    O reteta usoara,rapida si foarte gustoasa...

  • cely snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    E o reteta pe gustul meu. Multumesc pentru idee.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Normal ca va fi o bunatate ! De abia astept sa o incerc....

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Cred ca este o bunatate,abia astept sa pregatesc si eu aceasta reteta !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Cred că o să-mi placă foarte mult! Îmi plac combinaţiile astea!