Cartofi la cuptor cu cascaval Delaco, esenta laptelui

Iata ingredientele pentru 4 portii  bune, de-o sa-ti vina sa mai faci:  1 kg de cartofi mici, sare, piper alb proaspat rasnit, nucsoara proaspat rasa, 1 catel de usturoi, 40 g unt topit, 100 g cascaval Delaco,  2 oua, 375 ml smantana , 40 g unt maruntit. In plus:  1 lingurita de arpagic taiat felii. 

Cartofi la cuptor cu cascaval Delaco, esenta laptelui

Cum se prepara: speli cartofii, ii cureti de coaja si ii tai in rondele subtiri. Condimentezi cu sare, piper si nucsoara atat cat trebuie. Tai catelul de usturoi in 2 si freci o forma de copt cu partea moale. Ungi forma de copt cu untul topit. Asezi in forma feliile de cartofi, una langa cealalta, si presari cascaval. Amesteci cascavalul ramas cu ouale si smantana si torni totul peste cartofi. Pui deasupra untul maruntit. Bagi in cuptorul preincalzit la 200ºC si ii coci aproximativ 30 min. Cand scoti “bunatatea” de la cuptor, presari peste ea rondele de arpagic. O sa-ti auzi doar vorbe de lauda dupa masa asta.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine