Este vorba despre un truc dedicat mai ales celor care iubesc burgerii sau carnea facuta pe gratar.

Acest truc a fost dezvaluit de Graham Elliot, fost jurat la emisiunea MasterChef  din America. 

Graham spune ca atunci cand pui carnea tocata pentru un burger pe gratar, risti ca aceasta sa se usuce si, drept urmare, sa nu mai fie atat de gustoasa. 

Pentru a evita acest lucru, el spune ca solutia este de a pune un cub de gheata deasupra ei, iar astfel este impiedicat procesul de uscare. 

Bineinteles, se poate pune si o bucatica de unt, tot pentru a da mai multa suculenta carnii, dar astfel ea este transformata intr-o bomba calorica. Deci, cel mai bine este sa ramaneti la prima varianta, aceea a cubului de gheata. 

In acelasi timp, trebuie sa aveti mare grija la marimea cubului de gheata in comparatie cu marimea bucatii de carne. Daca puneti un cub prea mare de gheata, atunci, din nou, nu este bine. 

Deci, tineti minte acest truc data viitoare cand faceti un gratar.


  • 0 comentarii
  • Fara foto