Este vorba despre un truc dedicat mai ales celor care iubesc burgerii sau carnea facuta pe gratar. Acest truc a fost dezvaluit de Graham Elliot, fost jurat la emisiunea MasterChef din America.
Graham spune ca atunci cand pui carnea tocata pentru un burger pe gratar, risti ca aceasta sa se usuce si, drept urmare, sa nu mai fie atat de gustoasa.
Pentru a evita acest lucru, el spune ca solutia este de a pune un cub de gheata deasupra ei, iar astfel este impiedicat procesul de uscare.
Bineinteles, se poate pune si o bucatica de unt, tot pentru a da mai multa suculenta carnii, dar astfel ea este transformata intr-o bomba calorica. Deci, cel mai bine este sa ramaneti la prima varianta, aceea a cubului de gheata.
In acelasi timp, trebuie sa aveti mare grija la marimea cubului de gheata in comparatie cu marimea bucatii de carne. Daca puneti un cub prea mare de gheata, atunci, din nou, nu este bine.
Deci, tineti minte acest truc data viitoare cand faceti un gratar.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii