Cei mai multi romani taie pepenele rosu in felii. Insa, nu este cea mai comoda si usoara metoda de a manca un pepene rosu. De multe ori este destul de greu sa mananci o felie de pepene rosu fara sa te murdaresti pe toata fata. Pentru a evita acest lucru ajungi sa arunci aproape jumatate din felia de pepene.
Insa, exista o metoda foarte usoara si practica de a taia si manca pepene rosu fara sa risipesti nimic din ce are el mai bun de oferit.
[Descopera 5 metode prin care poti sa-ti dai seama daca un pepene este copt si dulce]
Se ia pepenele si se taie in jumatate, apoi procedati ca si atunci cand maruntiti o ceapa: il feliati, longitudinal, dupa care faceti acelasi lucru pe transversala.
Astfel, intr-un timp foarte scurt, veti obtine bucati de pene mici si foarte usor de consumat.
Mai jos aveti un tutorial din care sa intelegeti si mai bine cum decurge intregul proces:
Sursa foto: greatideas.people.com
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii