Cei mai multi romani taie pepenele rosu in felii. Insa, nu este cea mai comoda si usoara metoda de a manca un pepene rosu. De multe ori este destul de greu sa mananci o felie de pepene rosu fara sa te murdaresti pe toata fata. Pentru a evita acest lucru ajungi sa arunci aproape jumatate din felia de pepene.
Insa, exista o metoda foarte usoara si practica de a taia si manca pepene rosu fara sa risipesti nimic din ce are el mai bun de oferit.
[Descopera 5 metode prin care poti sa-ti dai seama daca un pepene este copt si dulce]
Se ia pepenele si se taie in jumatate, apoi procedati ca si atunci cand maruntiti o ceapa: il feliati, longitudinal, dupa care faceti acelasi lucru pe transversala.
Astfel, intr-un timp foarte scurt, veti obtine bucati de pene mici si foarte usor de consumat.
Mai jos aveti un tutorial din care sa intelegeti si mai bine cum decurge intregul proces:
Sursa foto: greatideas.people.com
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii