Cei mai multi romani taie pepenele rosu in felii. Insa, nu este cea mai comoda si usoara metoda de a manca un pepene rosu. De multe ori este destul de greu sa mananci o felie de pepene rosu fara sa te murdaresti pe toata fata. Pentru a evita acest lucru ajungi sa arunci aproape jumatate din felia de pepene.
Insa, exista o metoda foarte usoara si practica de a taia si manca pepene rosu fara sa risipesti nimic din ce are el mai bun de oferit.
[Descopera 5 metode prin care poti sa-ti dai seama daca un pepene este copt si dulce]
Se ia pepenele si se taie in jumatate, apoi procedati ca si atunci cand maruntiti o ceapa: il feliati, longitudinal, dupa care faceti acelasi lucru pe transversala.
Astfel, intr-un timp foarte scurt, veti obtine bucati de pene mici si foarte usor de consumat.
Mai jos aveti un tutorial din care sa intelegeti si mai bine cum decurge intregul proces:
Sursa foto: greatideas.people.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii