Cum decongelezi carnea? O scoti din congelator si o lasi in frigider peste noapte? Exista o metoda mult mai buna si mai eficienta. Omul de stiinta Susan Eksted a afirmat ca cei mai multi oameni fac o mare greseala atunci cand pun carnea la decongelat. Aceasta spune ca alimentele lasate in frigider, peste noapte, pentru a se decongela, e o metoda gresita.
De asemenea, in acest fel, carnea se va pastra frageda, caci apa conduce caldura mai bine decat aerul.
Prin acest proces, calitatea produsului este afectata si, in acelasi timp, carnea incepe sa se gateasca, din cauza actiunii microundelor. Tineti cont ca niciun bucatar profesionist nu foloseste cuptorul cu microunde pentru decongelarea carnii.
Sursa articol: yourstylishlife.com
Sursa foto: rodalesorganiclife.com

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii