Cel mai important eveniment de food blogging revine - cea de-a patra editie a Food Bloggers Conference

Cea de-a patra editie a Food Bloggers Conference va avea loc pe 24 iunie 2016, la JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti. Dupa o editie de iarna de succes, unde au fost prezenti unii dintre cei mai cunoscuti vorbitori din domeniu, Food Bloggers revine cu Summer Edition!

Cel mai important eveniment de food blogging revine - cea de-a patra editie a Food Bloggers Conference

Food Bloggers Conference este evenimentul care ii aduce laolalta pe cei pasionati de blogging si de gastronomie deopotriva, influenceri din domeniu, precum si reprezentanti ai unor branduri renumite. Incepand din 2015, ca urmare a interesului crescut din partea comunitatii, conferinta se tine de doua ori pe an, avand atat o editie de vara, cat si una de iarna.

4 SESIUNI DE CONFERINTE

Editia de vara 2016 se va desfasura pe parcursul unei zile intregi, fiind structurata sub forma a 4 sesiuni:

- Working with Brands – participantii vor invata cum sa isi construiasca o strategie de comunicare impreuna cu un brand;

- Chefs Talks – bucatari cunoscuti vor impartasi din retetele lor de succes;

- Food Blogging Trends – o sesiune ce urmareste cele mai noi tendinte in gastronomie;

- Starting a Business – o discutie interesanta despre cum se pot pune bazele unui business pornind de la un blog de food.

1 SEMINAR SPECIAL

In paralel cu prima conferinta, va avea loc un seminar special tinut de Nicolae Lica, Executive Chef, JW Marriott. Participantii vor avea ocazia de a afla care sunt secretele din spatele bucatariei unui hotel de 5 stele. Acest seminar este dedicat exclusiv bloggerilor culinari, iar locurile sunt limitate.

DINTRE VORBITORI

La sesiunea de vara a Food Bloggers Conference vor vorbi specialisti din food blogging, chefi si antreprenori, precum si influenceri din comunicare. Printre speakerii acestei editii se numara: Joseph Hadad (Owner, Joseph Restaurant), Gabriel Toader (Chef, Cocosu Rosu), Geanina Staicu-Avram (Video Blogger, JamilaCuisine.ro), Cristina Mazilu (Owner, Mazilique Studio), Ana Consulea (Owner, Zexe Braserie), Sorin Axinte (Owner, Vacanta in Toscana), Oana Bulexa (Managing Partner. MSLGroup The Practice).

Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe site-ul foodbloggers.ro.

Inscrierile la eveniment sunt deschise pana pe 20 iunie si pot fi facute direct pe site, urmand ca organizatorii sa trimita o confirmare a participarii.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise