Cuburile de gheata cu ciocolata neagra reprezinta metoda potrivita de a strecura putina
ciocolata in regimul tau din zilele toride de vara. Merg de minune dupa-amiaza, cu o cafea rece sau seara, cu un pahar de
lapte. Pentru o explozie de gusturi, combinati aceste cuburi cu un pahar de
cacao cu lapte!
Aceste cuburi de gheata inedite se fac foarte simplu. In principiu, aveti nevoie de doar trei ingrediente: cacao, apa si sirop de agave.
Cuburile de gheata cu ciocolata se pot consuma si ca atare, drept o gustare de vara. Reprezinta modalitatea perfecta de a te racori si de a iti satisface pofta de dulce in acelasi timp!
Ingrediente:
1/4 cana pudra de cacao
2 cani de apa
1/4 cana sirop de agave
Puneti toate ingredientele intr-o cratita si le amestecati la foc mic pana se omogenizeaza. Aduceti compozitia la punctul de fierbere, dupa care luati cratita de pe foc.
Lasati compozitia sa se raceasca si o turnati intr-o tava pentru cuburi de gheata. Se da la congelator.
Cand se servesc, cuburile se scot din tava si se adauga peste bautura preferata!
Sursa articol si sursa foto:
http://www.thekitchn.com/
Lucia Gheorghe, 10 iulie 2014
siropu poti sa-l faci din ce vrei .