Cuburile de gheata cu ciocolata, noua senzatie a verii

Cuburile de gheata cu ciocolata neagra reprezinta metoda potrivita de a strecura putina ciocolata in regimul tau din zilele toride de vara. Merg de minune dupa-amiaza, cu o cafea rece sau seara, cu un pahar de lapte. Pentru o explozie de gusturi, combinati aceste cuburi cu un pahar de cacao cu lapte!  

Cuburile de gheata cu ciocolata, noua senzatie a verii

Aceste cuburi de gheata inedite se fac foarte simplu. In principiu, aveti nevoie de doar trei ingrediente: cacao, apa si sirop de agave.
Cuburile de gheata cu ciocolata se pot consuma si ca atare, drept o gustare de vara. Reprezinta modalitatea perfecta de a te racori si de a iti satisface pofta de dulce in acelasi timp!
Ingrediente:
1/4 cana pudra de cacao
2 cani de apa
1/4 cana sirop de agave
Puneti toate ingredientele intr-o cratita si le amestecati la foc mic pana se omogenizeaza. Aduceti compozitia la punctul de fierbere, dupa care luati cratita de pe foc.
Lasati compozitia sa se raceasca si o turnati intr-o tava pentru cuburi de gheata. Se da la congelator.
Cand se servesc, cuburile se scot din tava si se adauga peste bautura preferata!

Sursa articol si sursa foto: http://www.thekitchn.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise