Omul, cat traieste, invata.

De asemenea, omul, cat traieste, mai si greseste.

De exemplu, cu siguranta si voi desfaceti gresit ambalajele acestor 10 alimente, prezentate mai jos.

Insa, pentru a va face viata mai usoara, va spunem cum puteti indrepta acest lucru.

Veti vedea ca totul va deveni mult mai simplu acum. 
 
1. Pachetelele de zahar

 
Ideea de a realiza mici pachetele cu zahar, pentru cafele, ceaiuri sau alte bauturi ce trebuie indulcite, i-a apartinut lui Benjamin Eisenstadt.

Tot el a gandit ambalajul in asa fel incat acesta sa fie rupt de la jumatate, nu doar la un capat. Astfel, rupand pliculetul de la jumatate, tot zaharul va curge direct in cana, iar in mana va ramane doar ambalajul. 

2.Pringles

 
Chipsurile Pringles sunt foarte gustoase, dar destul de greu de mancat. Insa, cu o foaie A4 indoita si bagata in tub, totul devine mult mai simplu. Practic, in acest fel aveti un fel de sertar cu Pringles. 

3. Pungile de chipsuri 

 
Un alt ambalaj din care e greu sa mananci este punga de chipsuri. Asta pentru ca, pana acum, nu stiati ca ea nu trebuie desfacuta la un capat, ci decupata partea din mijloc, asa cum e aratat mai sus. 

4. Cartofi fierti 

 
Inainte de a-i pune la fiert, crestati fiecare cartof pe mijloc. Dupa ce ii fierbeti, puneti-i in apa rece. Apoi, ii veti putea decoji foarte usor,  ca in exemplul de mai sus. 

5. Bomboane Tic Tac


 
De obicei, cand vreti sa scoateti o bomboana Tic Tac din cutie, ajungeti sa aveti mai multe in palma. Tot ce trebuie sa faceti e sa intoarceti cutia cu capacul in jos, apoi s-o inclinati si sa deschideti capacul care are un loc special pe interior, in care ramane fix o bomboana Tic Tac. 

6. Cutiutele de lapte condensat

 
Trageti de bucatica de ambalaj de deasupra coditei de plastic (ca in poza din dreapta, sus). Astfel veti obtine o gaura in forma de triunghi, perfecta pentru a putea scurge continutul de lapte condensat in cafea. 

7. Cafelele "to go", cu capac 

 
Cafelele "to go" au un capac ce nu trebuie scos. De multe ori, cand incercati sa faceti acest lucru, va ardeti sau varasti continutul pe pantaloni. Capacele acestor cafele au un tumburus care trebuie rupt, lasand in urma lui un orificiu pe care se poate bea cafeaua.

8. Cutiile de carton de lapte sau suc


 
Recunoasteti ca pana acum ati turnat gresit laptele / sucul din cutiile de carton. Si, de multe ori, ati dat si pe langa, din cauza ca lichidul curge destul de violent si cu sincope.

Metoda corecta, prin care laptele / sucul curge incet si uniform din cutie, este intocmai ca in imaginea de mai sus, cu partea fara gaura cat mai aproape de pahar, nu invers.

9. Nuci de cocos

 
Laptele de cocos poate fi baut foarte usor fara a sparge nuca. Tot ce trebuie sa faceti este sa gauriti unul dintre cele 3 puncte negre si sa introduceti un pai.

Pentru a desface nuca de cocos, trageti cu un cutit o linie in jurul celor 3 puncte negre. Apoi, loviti cu un obiect contondent aceasta suprafata si invelisul se va sparge. 
 
10. Conservele

 
Defacatorul se manuieste intotdeauna inspre corp, iar cu cealalta mana se roteste conserva in directia opusa corpului. Astfel, conserva nu va avea marginile taioase si se va desface cu mult mai putin efort. 

Acum stiti! :)


Sursa foto: theguardian.com
Sursa articol: brightside.me

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto
  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 19 mai 2016

    Bune ideile, sunt de retinut. Multumim frumos Gustos.ro !

  • Fara foto

    Sidonia Toncean, 19 mai 2016

    Bune ideile, sunt de retinut. Multumim frumos Gustos.ro !

  • Fara foto

    kok miori, 18 mai 2016

    imi plac sfaturile o parte le cunosc ptr conserve imi plac conservele care au posibilitatea de deschidere usoara.

  • Fara foto

    alona, 18 mai 2016

    Grozav ! Multzumesc ☺

  • Fara foto

    Blidaru Dana, 18 mai 2016

    Foarte folositor ,mulțumim!