In cazul in care nu stiati ce desert sa pregatiti pentru Dragobete, nu trebuie sa disperati sau sa mai cautati.

Ligia Pop va ofera o reteta perfecta si usoara de cheesecake raw cu lamaie.

Se pregateste cel mai bine cu blenderul Oster Versa.

"Luati-va curaj si incercati aceasta reteta si veti vedea ce usor este de facut! Aroma exotica a prajiturii vă va purta gandul la cele mai frumoase momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita!"

Iata cum sa-l preparati!

Ingrediente: 

Cheesecake
• apa filtrata - 200 ml
• lamaie bio - 100 g buc.
• indulcitor natural raw - 2 linguri
• vanilie pudra - 10 g
• psyllium – 3-4 linguri
• caju raw – 250 g
 
Glazura
• merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere – 200 g
• apa filtrata – 200 ml 
• caju - 50 g
• psyllium – 1 lingurita

Mod de preparare: 

• toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blenderul performant Oster Versa

• se mizeaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele marunte de caju

• compozitia se pune in formele preferate si se lasa la congelator pentru 30 min – 1 ora

• pentru glazura, se adauga toate ingredientele pentru glazura in blenderul performant Oster Versa si se mixeaza pana cand devine precum smantana

• dupa 30 min – 1 ora de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos, capsuni si frunzulite de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente preferati.

 

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • Fara foto

    Michaela Ilie, 25 februarie 2016

    super !!! Ligia abia aștept REvederea de la RAW VEG ...GENERATION !!! PUUUP!!!