
sursa
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
- 11 comentarii
-
LUBITA, 20 septembrie 2013
Foarte interesant si de retinut;dar cu metoda asta merge facut placinta??
-
Aiana Aiana A, 18 septembrie 2013
un pic de zahar, se caramelizeaza deasupra... o bunatate!
-
Rodica Paraschiv, 18 septembrie 2013
2 cani de apa la o tava mare ,sper,pentru ca altfel avem dovleac fiert si nu copt
-
Liliana Constantiniu, 18 septembrie 2013
DE ACORD...MERGE SI O PRAJITURA CU DOVLEAC...:))
-
Cecilia Necsutu Sarcinschi, 18 septembrie 2013
f interesant, si eu coceam pana acum dovleac, dar nu puneam apa in tava...!Am sa incerc
-
Miki Cucos, 18 septembrie 2013
il poti consuma cu miere de albine...
-
Livia Bona, 18 septembrie 2013
sa presarati dovleacul cu nuca si scortisoara ,este minunat si dati la cuptor .
-
Nicolae Lupu, 18 septembrie 2013
da,mai bine fara zahar...nu?
-
Daniela Jilaveanu, 18 septembrie 2013
Miezul de dovleac copt este excelent sa-l consumi simplu sau presarat cu zahar.
-
Durlea Constantin, 18 septembrie 2013
super util sfatul. multumesc !!
liviu, 21 septembrie 2013
cel mai nindica este sa pui si o mina de tarite de griu