Cum sa faci cel mai bun sandvis pentru micul dejun

Este super simplu de facut, foarte gustos si contine tot ce-ti trebuie pentru a incepe ziua plin de energie. Mai jos iti prezentam cum sa pregatesti cel mai bun sandvis pentru micul dejun. De asemenea, si felul in care se prezinta este spectaculos.   

Cum sa faci cel mai bun sandvis pentru micul dejun
Iti trebuie urmatoarele ingrediente: doua felii de paine, un ou, unt, branza cheddar si branza topita feliata (insa, poti sa folosesti si alte tipuri de branza).
Pe o felie se presara branza cheddar data pe razatoare si cateva felii de branza topita, peste care se pune ce-a de-a doua felie de paine.



Intr-o tigaie se topeste o bucata de unt (cam o lingura). Apoi, se pune sandvisul la prajit. Dupa ce s-a format un pic de crusta pe amble parti, se scoate pe o farfurie si cu un pahar se face o gaura in mijloc.



Daca ai forme de taiat aluatul, poti sa le folosesti pe acelea, mai ales ca vei obtine modele amuzante. Bineinteles, miezul se pastreaza.
Sandvisul se pune din nou in tigaia incinsa si se sparge un ou in golul din mijloc.



Se intoarce rapid pe partea cealalta abia cand esti siguri ca oul a prins destula consistenta, dupa ~3 minute.

Cand e gata se pune pe o farfurie si se taie in doua.

Galbenusul se mananca impreuna cu miezul sandvisului, cel taiat cu paharul.
Vezi mai jos si tutorialul video:

Egg-In-The-Hole Grilled Cheese

Posted by BuzzFeed Food on Wednesday, September 2, 2015

Sursa articol si foto: buzzfeed.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise