Nu sunt putini cei care se feresc sa pregateasca dulciuri de casa, considerand ca presupun retete dificile si mult timp petrecut in bucatarie. Cu totii stim insa ca nimic nu se compara cu prajiturile pe care le pregatim cu mainile noastre sau cu mirosul prajiturii proaspat scoase din cuptor care inunta toata casa. Pentru a va incuraja si pe voi sa incercati sa pregatiti acasa prajituri, astazi va prezentam cea mai simpla reteta de crema pentru prajituri. Si credeti-ne pe cuvant cand va spunem ca este simpla: nu aveti nevoie decat de 2 ingrediente (pe care multi dintre voi s-ar putea sa le aveti deja in frigider) si cateva minute pentru ca aceasta crema sa fie gata de a imbraca un tort sau o prajitura.
*Crema este suficienta pentru un tort cu diametrul de 20 cm.
Sursa articol si sursa foto: www.cookiesandcups.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii