Flambarea suna ca un proces pretentios, demn de restaurantele de lux si de bucatarii profesionisti. Cu toate acestea, noi suntem de parere ca este o tehnica pe care ar trebui sa o stapanim cu totii. De ce spunem asta? Pentru ca stim o multime de retete delicioase care necesita flambare: Coq au vin, Crepes Suzette, banane flambate, vita in sos Marsala si lista poate continua. Si pentru ca trebuie sa pregatim macar o data in viata fiecare dintre aceste preparate delicioase, trebuie sa invatam si sa flambam. Nu e chiar asa greu. Iata cum se face.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii