Cum sa gatesti gustos, rapid si sanatos

Chiar si in secolul vitezei, toti ne dorim sa mancam si gustos, si sanatos fara a petrece insa ore intregi in bucatarie. Si vestea buna este ca acum, datorita noilor vase de gatit cu aburi din vitroceramica, putem gati rapid orice: de la supe, ciorbe, paste si garnituri de legume sau orez, pana la carne, peste si fructe de mare. 

Cum sa gatesti gustos, rapid si sanatos

Iar mancarea este deopotriva delicioasa si sanatoasa fiindca isi pastreaza toate vitaminele si mineralele care s-ar distruge daca am prepara-o prin fierbere obisnuita sau prin prajire.

Secretul gatitului gustos, rapid si sanatos este vitroceramica speciala din care sunt realizate aceste vase de gatit cu aburi din gama Pyroflam®, produsa in Franta de compania Arc International. Fiind rezistente la diferente extreme de temperatura, le poti pune fara grija direct pe flacara sau in cuptor imediat ce le-ai scos din congelator. In plus, gatitul devine mai rapid si mult mai placut.
 
Iata avantajele care recomanda vasele Pyroflam® pentru orice bucatarie:
- Rezistenta termica cu 70% mai mare decat cea a produselor traditionale din sticla;
- Suprafata dura, igienica si neporoasa;
- Tolereaza fluctuatii de temperatura de pana la 450°C;
- Capacele din sticla transparenta si cosul de gatire la abur din borosilicat tolereaza fluctuatii
de temperatura de pana la 180°C, putand fi folosite pe/in orice produse electrocasnice de
bucatarie (cu exceptia celor cu inductie);
- Sunt garantate 25 de ani;
- Nu se ciobesc, zgarie sau deformeaza;
- Nu se pateaza si nu retin mirosuri;
- Sunt foarte usor de curatat, putand fi introduse fara grija inclusiv in masina de spalat vase;
- Isi pastreaza aspectul de nou si arata bine pe orice masa si la orice ocazie;
- Permit urmarirea stadiului de gatire.

 

Renumite in lumea intreaga, vasele Pyroflam® sunt acum disponibile si in Romania, in magazinele real,- Hypermarket din toata tara, de unde pot fi achizitionate cu 50% reducere printr-o campanie speciala de fidelizare: pentru fiecare 40 de lei cheltuiti in hipermarketurile real,- din Romania, primiti cate un autocolant cu un punct bonus, care se lipeste pe cardul special primit de la casa de marcat. Dupa ce strangeti 10 puncte bonus, puteti cumpara la jumatate de pret oricare dintre cele 7 produse din gama Pyroflam® participante la promotie: caserole rotunde de 1, 2 sau 3 l, caserola ovala de 3,5 l, vas de gatit cu abur cu diametrul de 20 de cm si tavi dreptunghiulare cu doua dimensiuni diferite. Atentie! Punctele bonus pot fi colectate pana la 20 iunie 2012, iar vasele le puteti achizitiona pana la 4 iulie 2012. Detalii aici.
 

Concurs pentru bloggeri "Bucatar real,-"

Daca aveti un blog si va doriti si voi un vas de gatit din vitroceramica Pyroflam®, puteti castiga unul participand la concursul de creativitate culinara "Bucatar real,-" organizat de real,- Hypermarket. Inscrieti-va pana la 15 mai 2012!

Iar cand aveti vasul Pyroflam® si vreti sa-l puneti la treaba, iata ce reteta gustoasa ati putea pregati:

Tarte cu capsuni

INGREDIENTE:

375g aluat pentru placinta
200g branza Philadephia
30g zahar tos
2 lg jeleu de coacaze rosii
450g capsuni, curatate si taiate in jumatati
1 ou

CUM SE PREPARA:

Preincalziti cuptorul la 180°C/Gaz - treapta 4.
Intindeti aluatul si taiati 8 baze in forma de inima de 10cm. Puneti bazele de tarte pe o tava antiaderenta Pyroflam® unsa si cu varful unui cutit ascutit decupati din partea de sus a bazelor, la o distanta de 8mm de margine, o bucata subtire in forma de inima astfel incat sa se formeza o margine asemanatoare cu o rama.
Ungeti marginile bazelor din aluat cu oul batut si coaceti la cuptor timp de 15 minute pana cand a crescut bine. Scoateti din cuptor si indepartati cu o lingura centrele crescute ale bazelor. Lasati sa se raceasca.
Bateti branza Philadelphia cu zaharul pana devine cremoasa, puneti cu o lingurita amestecul in mijlocul bazelor din aluat racite si nivelati.
Topiti jeleul din coacaze rosii pe foc mediu pentru a face glazura. Aranjati jumatatile de capsuni peste amestecul de branza si ungeti usor cu glazura.
 
Mai multe retete gasiti aici.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise