Pieptul de pui este unul dintre cele mai comune si cele mai simplu de pregatit tipuri de carne pe care le putem gati la gratar. Cu toate acestea, daca nu tinem cont de cateva reguli, pieptul de pui se poate transforma dintr-o friptura frageda si suculenta intr-una uscata si fada.
2. Saramura mentine pieptul de pui suculent
3. Tehnica paillard
4. Pieptul de pui pregatit sub caramida
Voi ce alte trucuri cunoasteti pentru o ca pieptul de pui sa va iasa delicios? :-)
Sursa articol: www.finecooking.com
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii