Pieptul de pui este unul dintre cele mai folosite ingrediente din bucatarie, fie ca vorbim despre pregatirea unei salate, a unei tocanite sau a unei fripturi simple si delicioase. Mai mult decat atat, pieptul de pui este o sursa esentiala de proteine slabe, fiind de mare ajutor in lupta impotriva kilogramelor. Cu toate acestea, uneori poate parea lipsit de gust si putem ajunge chiar sa ne plictisim de el. Ei bine, garantam ca aceasta metoda de a pregati pieptul de pui il va transforma intr-un preparat mereu plin de savoare.
Ingrediente:
Sursa articol: www.thekitchn.com
Sursa foto: www.flickr.com
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii