Pieptul de pui este unul dintre cele mai folosite ingrediente din bucatarie, fie ca vorbim despre pregatirea unei salate, a unei tocanite sau a unei fripturi simple si delicioase. Mai mult decat atat, pieptul de pui este o sursa esentiala de proteine slabe, fiind de mare ajutor in lupta impotriva kilogramelor. Cu toate acestea, uneori poate parea lipsit de gust si putem ajunge chiar sa ne plictisim de el. Ei bine, garantam ca aceasta metoda de a pregati pieptul de pui il va transforma intr-un preparat mereu plin de savoare.
Ingrediente:
Sursa articol: www.thekitchn.com
Sursa foto: www.flickr.com

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii