Daca barbatii isi doresc sa fie mai atragatori, atunci nu trebuie decat sa consume mai mult usturoi si sa uite de parfumurile scumpe.  Glumim, nu trebuie sa uite in totalitate de parfumuri sau deodorante.
 
Dar, da, se pare ca usturoiul, unul dintre cele mai puturoase condimente, ii face pe barbati sa dezvolte un miros ce atrage femeile. Sa ne intelegem, nu este vorba de mirosul pe care-l are respiratia dupa ce s-au consumat carnati. 
 
Cercetatorii de la doua universitati, una din Marea Britanie si una din Cehia, au luat un grup de 42 de barbati si l-au impartit in doua. Unui grup i-a cerut sa manance usturoi crud si sa poarte la subrat un material special, timp de 12 ore, pentru a colecta mirosurile pe care barbatii le vor emana dupa consumul de usturoi.

Al doilea grup nu a consumat usturoi, dar si barbatilor de aici li s-a colectat in acelasi fel transpiratia.
 
Apoi, un grup de 82 de femei au mirosit materialele si li s-a cerut sa noteze masculinitatea, caracterul atragator sau intensitatea. 

S-a constatat ca mirosurile barbatilor care au consumat usturoi au fost notate ca fiind mai atragatoare si mai putin intense. 
 
Astfel, cercetatorii au tras concluzia ca barbatii care consuma usturoi devin mai atractivi pentru sexul feminin, pentru ca transpiratia nu mai are un miros atat de strident, cel mai probabil datorita actiunii antibacteriene si antioxidante a usturoiului.

Deci, consumati cu incredere usturoi :)

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii