Food Bloggers , editia a 5-a - cine sunt speakerii si despre ce vor fi cele 3 sesiuni de dezbateri

Pe 13 decembrie 2016, la Radisson Blu Hotel, va avea loc cea de-a cincea editie a Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat food bloggerilor, celor pasionati de online si gastronomie, specialistilor din industrie si reprezentantilor celor mai active branduri de pe piata in mediul digital.

Food Bloggers , editia a 5-a - cine sunt speakerii si despre ce vor fi cele 3 sesiuni de dezbateri

Cea de-a cincea editie da startul sezonului de iarna, dupa o editie de vara care a inregistrat cel mai mare numar de participanti de pana acum. Conferinta va aborda atat teme specifice gastronomiei, dar si subiecte de interes general, astfel incat este o oportunitate perfecta de informare si de networking si pentru bloggerii generalisti sau nisati pe alte domenii, interesati de modalitatile eficiente de promovare sau de transformare a pasiunii lor in business.

Blogging, Chef Talk, Business

Cele 3 sesiuni de dezbateri de anul acesta vor acoperi cele mai importante arii de activitate pentru blogosfera.

Vorbitorii invitati vor discuta despre tendintele actuale, despre tacticile si instrumentele potrivite pentru promovare, despre strategiile care contribuie la o buna colaborare cu brandurile, despre construirea unui business de succes, dar si despre secretele din spatele unor cariere impresionante ca chefi.

Speakerii Food Bloggers Conference 2016 Winter Edition sunt:

Chef Joseph Hadad (Joseph Restaurant)

Chef Florin Dumitrescu

Chef Adrian Hadean (adrianhadean.ro)

Chef Constantin Turculet

Chef Liviu Lambrino

Smaranda Vornicu Shalit (smarandavornicu.ro)

Anca Lungu (Printesa Polonic)

Nicolle Birta (bistromargot.ro)

Aina Sin (Taste of Sin)

Oana Ciobotea (Hot Gipsy)

Alin Matache (Ground Zero)

Florin Itu (Meat Buster)

Adriana Ghita (Noorish)

Evenimentul va fi transmis live pe site-ul www.foodbloggers.ro, pe 13 decembrie.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise