Pe 13 decembrie 2016, la Radisson Blu Hotel, va avea loc cea de-a cincea editie a Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat food bloggerilor, celor pasionati de online si gastronomie, specialistilor din industrie si reprezentantilor celor mai active branduri de pe piata in mediul digital.

Cea de-a cincea editie da startul sezonului de iarna, dupa o editie de vara care a inregistrat cel mai mare numar de participanti de pana acum. Conferinta va aborda atat teme specifice gastronomiei, dar si subiecte de interes general, astfel incat este o oportunitate perfecta de informare si de networking si pentru bloggerii generalisti sau nisati pe alte domenii, interesati de modalitatile eficiente de promovare sau de transformare a pasiunii lor in business. 
 
Blogging, Chef Talk, Business

Cele 3 sesiuni de dezbateri de anul acesta vor acoperi cele mai importante arii de activitate pentru blogosfera.

Vorbitorii invitati vor discuta despre tendintele actuale, despre tacticile si instrumentele potrivite pentru promovare, despre strategiile care contribuie la o buna colaborare cu brandurile, despre construirea unui business de succes, dar si despre secretele din spatele unor cariere impresionante ca chefi. 

Speakerii Food Bloggers Conference 2016 Winter Edition sunt:

Chef Joseph Hadad (Joseph Restaurant)Chef Florin DumitrescuChef Adrian Hadean (adrianhadean.ro)Chef Constantin TurculetChef Liviu LambrinoSmaranda Vornicu Shalit (smarandavornicu.ro)Anca Lungu (Printesa Polonic)Nicolle Birta (bistromargot.ro)Aina Sin (Taste of Sin)Oana Ciobotea (Hot Gipsy)Alin Matache (Ground Zero)Florin Itu (Meat Buster)

Adriana Ghita (Noorish)


 
Evenimentul va fi transmis live pe site-ul www.foodbloggers.ro, pe 13 decembrie.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii