Toate tigaile si oalele au o gaura in maner, pe care toata lumea fie o foloseste pentru a le agata in diverse suporturi, fie le ignora complet. Ei bine, acea gaura are o cu totul alta utilizare, care va va schimba radical felul in care gatiti. De exemplu, imaginati-va ca faceti un sos pentru paste si sunteti in stadiul in care caliti legumele. Din cand in cand, trebuie sa amestecati cu o spatula de lemn. Ce faceti cu spatula atunci cand ati terminat de amestecat? Cel mai probabil, o sprijiniti pe unde apucati, lasand pete de sos pe blat sau pe aragaz.
Ea este special facuta pentru a pune in ea lingura sau ustensila cu care amestecati in mancare:
Gatind astfel, nu veti mai lasa pete peste tot.
Veti vedea ca de acum incolo, veti privi cu alti ochi manerul unei tigai.
Sursa foto: itsmarleyspoon.tumblr.com
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii