Toate tigaile si oalele au o gaura in maner, pe care toata lumea fie o foloseste pentru a le agata in diverse suporturi, fie le ignora complet. Ei bine, acea gaura are o cu totul alta utilizare, care va va schimba radical felul in care gatiti. De exemplu, imaginati-va ca faceti un sos pentru paste si sunteti in stadiul in care caliti legumele. Din cand in cand, trebuie sa amestecati cu o spatula de lemn. Ce faceti cu spatula atunci cand ati terminat de amestecat? Cel mai probabil, o sprijiniti pe unde apucati, lasand pete de sos pe blat sau pe aragaz.
Ea este special facuta pentru a pune in ea lingura sau ustensila cu care amestecati in mancare:
Gatind astfel, nu veti mai lasa pete peste tot.
Veti vedea ca de acum incolo, veti privi cu alti ochi manerul unei tigai.
Sursa foto: itsmarleyspoon.tumblr.com
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii