Toate tigaile si oalele au o gaura in maner, pe care toata lumea fie o foloseste pentru a le agata in diverse suporturi, fie le ignora complet. Ei bine, acea gaura are o cu totul alta utilizare, care va va schimba radical felul in care gatiti. De exemplu, imaginati-va ca faceti un sos pentru paste si sunteti in stadiul in care caliti legumele. Din cand in cand, trebuie sa amestecati cu o spatula de lemn. Ce faceti cu spatula atunci cand ati terminat de amestecat? Cel mai probabil, o sprijiniti pe unde apucati, lasand pete de sos pe blat sau pe aragaz.
Ea este special facuta pentru a pune in ea lingura sau ustensila cu care amestecati in mancare:

Gatind astfel, nu veti mai lasa pete peste tot.
Veti vedea ca de acum incolo, veti privi cu alti ochi manerul unei tigai.
Sursa foto: itsmarleyspoon.tumblr.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii