Ni se intampla tuturor. Oricat de bun ai fi ca bucatar, se poate intampla, din greseala, sa scapi prea multa sare in mancare, sa sari peste o etapa sau chiar sa uiti mancarea prea mult timp pe foc. Din fericire, pentru cele mai comune erori pe care le facem in bucatarie, exista si niste solutii rapide care ne pot salva.
Ai ars mancarea. Daca s-a intamplat, s-a intamplat. Nu e nicio tragedie. Lasa carnea arsa in tigaia in care ai gatit. Stinge focul, lasa tigaia sa se raceasca putin, iar apoi pune deasupra ei un prosop de bucatarie pe care l-ai udat in prealabil. Lasa prosopul acolo pentru 10-15 minute. Acest truc te va ajuta sa scapi de mirosul de ars din mancare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii