Batutul albusurilor pare cel mai simplu lucru pe care trebuie sa il faci intr-o bucatarie, insa cunoscatorii stiu ca nu este deloc asa. Folosirea unor oua nepotrivite, a unui echipament neadecvat sau inversarea ordinii in care se adauga ingredientele pot afecta textura si volumul albusurilor tale. Dar cu putin ajutor din partea stiintei si aceste mici sfaturi, oricine poate bate albusuri ca un profesionist:
Inainte de a te apuca sa bati albusurile, asigura-te ca ai toate ustensilele potrivite. In primul rand, albusurile nu se bat decat in recipiente de sticla, ceramica sau metal, si nu in recipiente de plastic, deoarece plasticul poate impiedica albusul sa creasca. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca toate ustensilele sunt curatate si uscate; o singura picatura de apa poate modifica textura albusurilor tale.
Sursa articol: www.foodreference.about.com
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii