Batutul albusurilor pare cel mai simplu lucru pe care trebuie sa il faci intr-o bucatarie, insa cunoscatorii stiu ca nu este deloc asa. Folosirea unor oua nepotrivite, a unui echipament neadecvat sau inversarea ordinii in care se adauga ingredientele pot afecta textura si volumul albusurilor tale. Dar cu putin ajutor din partea stiintei si aceste mici sfaturi, oricine poate bate albusuri ca un profesionist:
Inainte de a te apuca sa bati albusurile, asigura-te ca ai toate ustensilele potrivite. In primul rand, albusurile nu se bat decat in recipiente de sticla, ceramica sau metal, si nu in recipiente de plastic, deoarece plasticul poate impiedica albusul sa creasca. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca toate ustensilele sunt curatate si uscate; o singura picatura de apa poate modifica textura albusurilor tale.
Sursa articol: www.foodreference.about.com
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii