Vechea tigaie din fonta este un ajutor de nadejde in orice bucatarie. Mancarurile sunt mai delicioase, se foloseste mai putin ulei si nu adauga chimicale mancarurilor tale, asa cum se poate intampla cu alte tigai, mai noi. Fonta este un material poros, fiind un antiaderent natural. Totusi, pentru a fi antiaderent, este necesar sa adaugam putina grasime peste. Sfatul nostru este sa ungeti cu putin ulei tigaia voastra inainte de a o folosi, inlaturand ulterior excesul de ulei cu un servetel de bucatarie. In acest fel, mancarea nu se va lipi de tigaie.
Avantajele sunt multe in ceea ce priveste folosirea tigailor de fonta, insa este important sa stim ca tigaile de fonta necesita o curatare speciala.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii