Procesul de marinare duce la obtinerea unei arome deosebite pentru carnea de pui, de peste sau pentru legume, avand un rol important si in fragezirea acestora. Marinarea este o adevarata stiinta, unde fiecare ingredient are un rol bine stabilit. In ceea ce priveste marinatele traditionale romanesti, exista doua retete: saramura si baitul.
Sursa articol: www.foodreference.about.com
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii