Cei care iubesc baconul se vor indragosti de aceasta minunatie: avocado afumat. 

Mai ales ca e destul de simplu de facut si ca, mai mult ca sigur, nu v-ati gandit niciodata ca avocado poate fi afumat... chiar la voi in bucatarie.

Inventia ii apartine chef-ului Aaron London, care detine restaurantul AL’s Place, din San Francisco.
 
 
Deci, iata cum se face: 
 
Luati o oala si ii imbracati interiorul cu folie de aluminiu. Apoi, puneti in ea doua cani de aschii de lemn (Atentie! Lemnul folosit trebuie sa fie cat mai natural, fara vopsea sau lac pe el.) 

In mijlocul oalei se pune un bol de metal, cu fundul in sus, iar pe acesta se pune o oala mai mica. Oala mare se pune pe foc. 



Intre timp, se curata fructele de avocado. In cazul in care vreti sa faceti guacamole, puteti zdrobi fructele de avocado. Insa, puteti sa le si taiati in feli, pentru ca mai apoi sa faceti niste bruschete cu avocado afumat. 

  
 
Cand incepe sa iasa fum din aschiile de lemn, in oala mai mica se pun feliile sau pasta de avocado si oala mare se acopera cu un capac. 

Se lasa la afumat timp de 5 minute si voila: avocado afumat, ce poate fi folosit in burgeri, bruchete, guacamole, garnitura pentru ochiuri etc.
Sursa foto: shemazing.net
Sursa articol: buzzfeed.com

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto