Cei care iubesc baconul se vor indragosti de aceasta minunatie: avocado afumat. Mai ales ca e destul de simplu de facut si ca, mai mult ca sigur, nu v-ati gandit niciodata ca avocado poate fi afumat... chiar la voi in bucatarie. Inventia ii apartine chef-ului Aaron London, care detine restaurantul AL’s Place, din San Francisco.
In mijlocul oalei se pune un bol de metal, cu fundul in sus, iar pe acesta se pune o oala mai mica. Oala mare se pune pe foc.

Intre timp, se curata fructele de avocado. In cazul in care vreti sa faceti guacamole, puteti zdrobi fructele de avocado. Insa, puteti sa le si taiati in feli, pentru ca mai apoi sa faceti niste bruschete cu avocado afumat.

Se lasa la afumat timp de 5 minute si voila: avocado afumat, ce poate fi folosit in burgeri, bruchete, guacamole, garnitura pentru ochiuri etc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii