Grupul de Initiativa Radu Anton Roman si Slow Food Turda lanseaza apelul pentru inscrieri la Intalnirea Europeana a Tinerilor pentru Hrana in programul YES FOOD!
Asteptam inscrieri de tineri la YES FOOD! Intalnirea Europeana a Tinerilor pentru Hrana Durabila, de la Baisoara, Cluj. Este un program non-profit, organizat de ONG-uri.
Atelierele culinare din cadrul proiectului de o saptamana (la care participa Chef Cezar) sunt: Bucatari si locuri, cunostinte traditionale, educatie sustenabila, productie agricola organica, sustenabila si corecta, rolul cercetarii in crearea unui nou sistem alimentar.
Programul este sustinut de parteneri precum Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman, Slow Food International, alte grupuri Slow Food din tara.
UNDE? Asteptam inscrieri la acest program Slow Food, care va reuni tineri europeni interesati de hrana durabila, timp de o saptamana, in august, la Baisoara, judetul Cluj, in perioada 1-7 august 2011.
CAND? Data limita pentru inscrieri este 30 aprilie.
CUM? Formulare de inscriere cereti de la Tiberiu Cazacioc, pe [email protected] (Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman/Slow Food Bucuresti Valahia Gusturilor).
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii