Grupul de Initiativa Radu Anton Roman si Slow Food Turda lanseaza apelul pentru inscrieri la Intalnirea Europeana a Tinerilor pentru Hrana in programul YES FOOD!
Asteptam inscrieri de tineri la YES FOOD! Intalnirea Europeana a Tinerilor pentru Hrana Durabila, de la Baisoara, Cluj. Este un program non-profit, organizat de ONG-uri.

Atelierele culinare din cadrul proiectului de o saptamana (la care participa Chef Cezar) sunt: Bucatari si locuri, cunostinte traditionale, educatie sustenabila, productie agricola organica, sustenabila si corecta, rolul cercetarii in crearea unui nou sistem alimentar.

Programul este sustinut de parteneri precum Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman, Slow Food International, alte grupuri Slow Food din tara.

UNDE? Asteptam inscrieri la acest program Slow Food, care va reuni tineri europeni interesati de hrana durabila, timp de o saptamana, in august, la Baisoara, judetul Cluj, in perioada 1-7 august 2011.
CAND? Data limita pentru inscrieri este 30 aprilie.
CUM? Formulare de inscriere cereti de la Tiberiu Cazacioc, pe tiberiu.cazacioc@targultaranului.ro (Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman/Slow Food Bucuresti Valahia Gusturilor).

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

 • 2 comentarii
 • marta gabriela abdelhafiz

  marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2011

  felicitari pentru initiativa d.le Anton Radu

 • Sidy

  Sidy (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2011

  Cred ca va fi ceva foarte interesant.... Excelenta ideea !