Cum nu am mai aruncat jumatate din caserola de ciuperci

Nicio provocare nu este prea mare pentru Dika Pascu de la Articook. Iata ce ne invata despre pastrarea prospetimii ciupercilor: Cel mai bun mod de a pastra ciupercile mai mult timp proaspete, este prin vidare. Am ales sa folosesc aparatul de vidat FoodSaver care pe langa rola de vidare, are si pungi speciale  de marime medie in care se videaza perfect orice fel de aliment.

Cum nu am mai aruncat jumatate din caserola de ciuperci

Am folosit punga medie pentru ciupercile feliate, pe care vreau sa le scot de la frigider si sa le pun direct la tigaie. Intotdeauna imi ramane jumatate de caserola de ciuperci pe care in cele din urma ajung sa o arunc, pentru ca acestea nu mai sunt proaspete mai mult de 2 zile. De cand folosesc aparatul FoodSaver nu salvez doar mancarea (si implicit bugetul meu ) ci si timpul; imi place sa pregatesc de sambata alimentele pe care le voi gati in timpul saptamanii si sa nu mai pierd vremea cu curatatul si taiatul lor in ziua in care gatesc. Asa ca cel mai fain e sa ma duc la frigider si sa iau alimentele gata pregatite pentru ceea ce vreau sa gatesc si in plus sa fiu sigura ca acestea sunt la fel de proaspete ca in prima zi.

In felul acesta procedez cu toate legumele de care am nevoie: ceapa, usturoi, ardei, etc.

#stoprisipeialimentare #foodsaver

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise