Cum nu am mai aruncat jumatate din caserola de ciuperci

Nicio provocare nu este prea mare pentru Dika Pascu de la Articook. Iata ce ne invata despre pastrarea prospetimii ciupercilor: Cel mai bun mod de a pastra ciupercile mai mult timp proaspete, este prin vidare. Am ales sa folosesc aparatul de vidat FoodSaver care pe langa rola de vidare, are si pungi speciale  de marime medie in care se videaza perfect orice fel de aliment.

Cum nu am mai aruncat jumatate din caserola de ciuperci

Am folosit punga medie pentru ciupercile feliate, pe care vreau sa le scot de la frigider si sa le pun direct la tigaie. Intotdeauna imi ramane jumatate de caserola de ciuperci pe care in cele din urma ajung sa o arunc, pentru ca acestea nu mai sunt proaspete mai mult de 2 zile. De cand folosesc aparatul FoodSaver nu salvez doar mancarea (si implicit bugetul meu ) ci si timpul; imi place sa pregatesc de sambata alimentele pe care le voi gati in timpul saptamanii si sa nu mai pierd vremea cu curatatul si taiatul lor in ziua in care gatesc. Asa ca cel mai fain e sa ma duc la frigider si sa iau alimentele gata pregatite pentru ceea ce vreau sa gatesc si in plus sa fiu sigura ca acestea sunt la fel de proaspete ca in prima zi.

In felul acesta procedez cu toate legumele de care am nevoie: ceapa, usturoi, ardei, etc.

#stoprisipeialimentare #foodsaver

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura