Nicio provocare nu este prea mare pentru Dika Pascu de la Articook. Iata ce ne invata despre pastrarea prospetimii ciupercilor: Cel mai bun mod de a pastra ciupercile mai mult timp proaspete, este prin vidare. Am ales sa folosesc aparatul de vidat FoodSaver care pe langa rola de vidare, are si pungi speciale de marime medie in care se videaza perfect orice fel de aliment.
Am folosit punga medie pentru ciupercile feliate, pe care vreau sa le scot de la frigider si sa le pun direct la tigaie. Intotdeauna imi ramane jumatate de caserola de ciuperci pe care in cele din urma ajung sa o arunc, pentru ca acestea nu mai sunt proaspete mai mult de 2 zile. De cand folosesc aparatul FoodSaver nu salvez doar mancarea (si implicit bugetul meu ) ci si timpul; imi place sa pregatesc de sambata alimentele pe care le voi gati in timpul saptamanii si sa nu mai pierd vremea cu curatatul si taiatul lor in ziua in care gatesc. Asa ca cel mai fain e sa ma duc la frigider si sa iau alimentele gata pregatite pentru ceea ce vreau sa gatesc si in plus sa fiu sigura ca acestea sunt la fel de proaspete ca in prima zi.
In felul acesta procedez cu toate legumele de care am nevoie: ceapa, usturoi, ardei, etc.
#stoprisipeialimentare #foodsaver
Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mereReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pestePentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii