Nicio provocare nu este prea mare pentru Dika Pascu de la Articook. Iata ce ne invata despre pastrarea prospetimii ciupercilor:

Cel mai bun mod de a pastra ciupercile mai mult timp proaspete, este prin vidare. Am ales sa folosesc aparatul de vidat FoodSaver care pe langa rola de vidare, are si pungi speciale  de marime medie in care se videaza perfect orice fel de aliment.
Am folosit punga medie pentru ciupercile feliate, pe care vreau sa le scot de la frigider si sa le pun direct la tigaie. Intotdeauna imi ramane jumatate de caserola de ciuperci pe care in cele din urma ajung sa o arunc, pentru ca acestea nu mai sunt proaspete mai mult de 2 zile. De cand folosesc aparatul FoodSaver nu salvez doar mancarea (si implicit bugetul meu ) ci si timpul; imi place sa pregatesc de sambata alimentele pe care le voi gati in timpul saptamanii si sa nu mai pierd vremea cu curatatul si taiatul lor in ziua in care gatesc. Asa ca cel mai fain e sa ma duc la frigider si sa iau alimentele gata pregatite pentru ceea ce vreau sa gatesc si in plus sa fiu sigura ca acestea sunt la fel de proaspete ca in prima zi.






In felul acesta procedez cu toate legumele de care am nevoie: ceapa, usturoi, ardei, etc.
#stoprisipeialimentare #foodsaver









Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • Fara foto

    Laura, 18 octombrie 2015

    Mie daca-mi raman ciupercute, le tai cubulete, le pun intr-o punguta si le bag la congelator. Contribuie, alaturi de cateva legume, la un pilaf delicios sau o tocanita sau chiar in sosul unei fripturici.