Ingrediente: 700 g piept de pui 100 ml ulei de masline 50 ml vin alb 1 linguri de frunze proaspete de maghiran 2 catei de usturoi pisati 2 lingurite mustar Dijon
Marinarea se face foarte repede, cu ajutorul acestui aparat salvam timpul in care ar fi stat la frigider (minim 4 ore). In 10-15 minute marinarea in vid este realizata.
Prajim la gratar bucatile de pui si le servim alaturi de o garnitura sau intr-o salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii