Ingrediente:
 
700 g piept de pui
 
100 ml ulei de masline
 
50 ml vin alb
 
1 linguri de frunze proaspete de maghiran
 
2 catei de usturoi pisati
 
2 lingurite mustar Dijon
Mod de preparare: 
 
Amestecam cu un mixer vertical toate ingredientele pentru marinada si obtinem ceva asemanator unei maioneze. Ungem pieptul de pui taiat fasii astfel incat sa fie cat mai bine acoperit. Punem bucatile de carne in caserole speciale pentru vidare de la Food Saver si vidam continutul.


Marinarea se face foarte repede, cu ajutorul acestui aparat salvam timpul in care ar fi stat la frigider (minim 4 ore). In 10-15 minute marinarea in vid  este realizata.

Prajim la gratar bucatile de pui si le servim alaturi de o garnitura sau intr-o salata.

 

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto