Ingrediente: 700 g piept de pui 100 ml ulei de masline 50 ml vin alb 1 linguri de frunze proaspete de maghiran 2 catei de usturoi pisati 2 lingurite mustar Dijon
Marinarea se face foarte repede, cu ajutorul acestui aparat salvam timpul in care ar fi stat la frigider (minim 4 ore). In 10-15 minute marinarea in vid este realizata.
Prajim la gratar bucatile de pui si le servim alaturi de o garnitura sau intr-o salata.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii