Nu stiu cati dintre voi va confruntati cu aceasta problema, insa mie mi se intampla zilnic sa ma intreb ce mananc la pranz. De cele mai multe ori apelez la un sandwich, il fac rapid, nu necesita incalzire, il mananc imediat, ocazional chiar pe tastatura de la laptop. Sau o salata. E fresh, are vitamine, unde mai pui ca nu ingrasa…

Cum fac ca pachetelul meu pentru masa de pranz sa fie mereu fresh, transportat/ pastrat in conditii optime?
Solutia este aparatul de vidat de la FoodSaver.
Caserola in care videz pranzul imi asigura prospetimea de pana la 5 ori mai mult timp.

Aceeasi caserola ma ajuta sa pastrez proaspete in frigider prajiturile ramase dupa vizita prietenilor sau orice alta mancare ce ar putea emana mirosuri specific in cazul depozitarii incorecte.
In felul acesta economisesc si totodata ma asigur ca mancarea nu se altereaza, nu isi schimba gustul si este mereu proaspata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii