Aceasta supa crema e foarte gustoasa si aspectuoasa. O puteti servi familiei sau chiar la reuniuni cu prietenii sau sarbatori in familie. O puteti servi si rece, cu biscuiti sarati sau chipsuri. Iata reteta:
(O reteta semnata Deea)

Ingrediente:
750 g rosii mici coapte
250 g ceapa
30 g unt
2 cani supa din carne de vita
1/2 cana frisca
2 cl gin
frunza dafin
sare
piper
cimbru
rozmarin

Mod de preparare:


Se taie rosiile in jumatati sau sferturi, in functie de marime. (Le decojiti mai intai.) Taiati ceapa fin. Topiti untul intr-o caserola, adaugati ceapa, asezonati cu sare, cimbru si rozmarin. Prajiti ceapa pana se face moale. Se adauga rosiile si se calesc impreuna cu ceapa pentru 5 minute, agitandu-se constant. Se adauga frunza de dafin si o supa de vita. Cu capacul inchis se lasa supa la foc mic aproximativ 40 de minute. Apoi se trece printr-o sita supa sau se amesteca intr-un mixer. Pentru un scurt moment, se aduce supa la fiert din nou. Apoi se adauga sare si piper pentru gust si se toarna ginul in supa. Se amesteca bine. Serviti cu o lingura de frisca (fara zahar).
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    O reteta foarte interesanta !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Un articol foarte interesant.Felicitari.

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

    O reteta interesanta.felicitari

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

    O noua combinatie pentru supa de rosii.Interesant. Orice noutate e bine venita.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

    Interesanta combinatia supa - gin.

  • cely snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

    Dar pare sa fie foarte buna.Merita incercata

  • Fara foto

    Simos (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Hm, nu m-am gandit niciodata sa pun gin in supa de rosii. Nici macar sa il beau inainte sau dupa ... dar m-ati convins :)

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

    Nu are de ce sa nu fie gustoasa...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

    Cred ca e delicioasa!

  • cely snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    E buna ideea

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Reteta suna foarte bine, pacat ca mie supa de rosii imi provoaca acid :(

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

    Curioasa combinatie, dar interesanta. Caserola, este neaparat necesara? Dar este foarte interesanta reteta.

  • samoila tudoderel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 29 mai 2009

    Ginul este foarte aromat.... vad ca este putin, totusi nu-mi pot da seama de gustul pe care o are aceasta supa crema, dar care este legatura intre caserola si restul?

  • Elena Mihaela Bogdan

    Bogdan (Chef de cuisine) , 29 mai 2009

    Eu fac supa de rosii altfel, insa trebuie sa recunosc ca mi-ati dat o idee foarte buna cu aceasta reteta. Sigur am sa o incerc!