Se pune faina intr-un vas, se face o adincitura, in care se pune uleiul, apa calduta si o lingura de otet. Se amesteca cu lingura, incorporind faina in lichid, iar dupa ce incepe sa se formeze aluatul, se ia la framintat cu mina. Se framinta si se bate de planseta. Se lasa apoi acoperit la loc cald.
Dupa un sfert de ora se intinde o foaie, se acopera si se lasa sa mai stea un sfert de ora. Se intinde pe planseta o fata de masa care se acopera cu faina. Se ia foaia in maini si, cu dosul mainilor, se intinde de la mijloc catre margini apoi se pune pe masa si se trage de margini usor, de jur imprejur, subtiind-o din ce in ce mai mult, pina ajunge ca o foita de tigara, iar marginile au trecut de marginea plansetei. Se rup marginile groase si se lasa foaia sa se usuce citeva minute, apoi se prepara strudel cu diverse umpluturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii