Intr-un bol se amesteca faina cu sarea, zaharul si margarina; se adauga treptat apa si se framanta bine.
Se acopera aluatul cu un servet de bucatarie umed si se lasa sa stea 15 minute.
Se imparte aluatul in 10 parti egale si se fac mici sfere de aluat ;se acopera din nou cu servetul umed.
Intr-o tigaie wok se incinge uleiul.
Se inmoaie o sfera de aluat in ulei si se intinde o foaie de cca 20 cm diametru.
Se prajeste in ulei pe ambele parti pana ia o culoare aurie.
Se fac painile pe rand, pastrand restul sub servetul umed.
Se serveste langa pui Tandoori si orez Indian.
Pofta buna!
In unele regiuni din India se adauga mai multa margarina in aluat pentru a iesi mai crocante.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii