festivalul blogurilor gustoase

autor:

cristina i.

» » Aperitive cu carne

Aperitive reci

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Chiftelute:Se amesteca carnea tocata cu ouale,painea inmuiata si stoarsa bine,ceapa data pe razatoare,restul condimentelor si usturoiul dupa gust,se fac bilute mici si se prajesc in ulei


Crochete de cascaval reteta luata de pe site:se rade cascavalul pe razatoarea mica,se adauga ouale batute bine si faina,se fac bilute si se prajesc in ulei


Cabanos in aluat:Se taie foaia de aluat in fasii inguste care se infasoara apoi petrecut pe cabanos sau pe crenvusti fierti inainte,se coc la foc potrivit


Crenvusti prajiti in ulei:se taie bucatele potrivite,se cresteaza in doua la capete si se prajesc in ulei


Felii de sunca si cascaval puse una peste alta (prima si ultima sa fie sunca),presate bine cu mana,se taie apoi triunghiuri


Se mai pot pregati diverse salate:de paste,vinete,branza dulce,conopida,ciuperci etc.


Oua umplute vezi reteta de la aperitive cu oua

  • 32 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2012

    Felicitari! Si mie imi place foarte mult a dichisesc mesele si sa ma inspir de la gospodine pricepute.

  • anamaria zaharia

    anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    ce bine arata! sa stii ca o sa fac si eu de ziua feittei mele

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Arata super !

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Arata foarte bine toate bucatele!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Foarte gustos...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Salate de post (salata de cruditati, salata de vinete, salata de sfecla, salata d ciuperci fierte cu ceapa, salata de ciuperci marinat cu maioneza de post,salata de avocado)

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      Era interesant de stiut cate calorii se ascund pe platourile prezentate, de altfel, foarte frumos, impecabil! As prefera acum cateva salate de cruditati, dupa sarbatorile de iarna, cand am cam facut abuzuri... gastronomice!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Delicioase...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

      Superba prezentarea,finete si rafinament,nota 10 cu felicitari.

    • Fara foto

      viorica , 22 decembrie 2009

      super buna

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Multumesc mult Cristina.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Felicitari Cely, arata minunat aperitivele tale.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      Foarte frumoasa prezentarea. Felicitari!!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      frumoasa prezentare cat despre preparate..deosebite!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Frumos.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Foarte frumoasa prezentare.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Este peste afumat,fasii de somon si in mijloc ciupercute marinate

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Sunt oua umplute draga Ionela2000

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 15 august 2009

      Bravo arata superb o paleta de culoare insa nu inteleg ce se afla pe ultimul platou ornat cu masline

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      O masa de post cu dezlegare de peste

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      O masa de post cu dezlegare de peste

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Super, super, super!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Bravo, Cristina! Aperitivele tale sunt de efect.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Bravo tie ! Bun, bun....!

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Dragut! NU, categoric "nu" tocaturii pe canicule! In schimb, apreciez efortul depus.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Sunt foarte frumoase platourile.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Arata minunat ...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Multumesc mult pentru complimente!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Imi place cum sunt aranjate.Se vede ca ai o placere pentru arta culinara.Felicitari!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Si mie imi place cum sunt aranjate pe platouri aperitivele!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

      Frumos le mai aranjezi!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

51 voturi

Ingrediente

  • Chiftelute:1,5 kg carne tocata,2 oua,3 felii de paine,sare,vegeta,usturoi,ceapa.
  • Cabanos si crenvusti in aluat:2 pachete aluat foetaj,1 kg cabanos,1 kg cremvusti
  • Crochete de cascaval:300 gr cascaval,2 oua,3 linguri faina
  • Salam 2 feluri,sunculita taraneasca,sunca,cascaval.
  • Rosii,castraveti,ceapa verde,ridichi,masline
  • Branza,cascaval

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de cristina i.

Dulceata de gutui

Se amesteca in cratita pe foc zaharul,apa sucul de lamaie si vanilia.Dupa ce s-a topit zaharul se

30 voturi    11 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe

Ficat la gratar

Se spalat ficatul, se taie bucati potrivite si se lasa 2 ore in lapte la frigider. Se scoate ficatul

2 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Omleta delicioasa

Se taie salamul fasii si branza cubulete si se prajesc in putin unt,se adauga rosia taiata cubulete

17 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Felicitari! Si mie imi place foarte mult a dichisesc mesele si sa ma inspir de la gospodine pricepute.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Muschiulet impanat

Muschiulet impanat

1. Pregatim cu grija muschiuletii facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii,pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza. Pe pieptul de pui se aseaza: o felie cascaval, o felie sunca de praga,

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne