autor:

autor

» » Prajituri

Bomboane Rafaello

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena.


Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

336 voturi

Ingrediente

  • 400 g margarina
  • 400 g zahar (preferabil pudra)
  • 400 g nuca de cocos
  • 400 g lapte praf
  • 200 g alune

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Pandispan cu visine

Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs (pot fi folosite si din compot sau congelate). Batem

4 voturi    5 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse

Tiramisu

Praful de cappuccino se amestecă cu 400 ml apă clocotită şi esenţa de rom şi se lasă la răcit.

4 voturi    3 comentarii
nespecificat
Prajituri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura "toamnei" cu prune

Prajitura "toamnei" cu prune

Untul, de la temperatura camerei, il mixam spuma cu zaharul. Incorporam ouale, unul cate unul, apoi iaurtul, praful de copt si coaja

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu mascarpone si zmeura

Prajitura cu mascarpone si zmeura

Blat: Sepratam ouale, mixam galbenusurile spuma cu zaharul. Incorporam uleiul, apa si praful de copt, esenta de rom, apoi faina si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri