autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cordon bleu la cuptor

Autor: isabella (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: isabella (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2011

Ingrediente
- 7 felii lungi bacon, - 7 bucatele cascaval, - 7 felii piept de pui fara os sau cotlet de porc, depinde de preferinte, - vegeta sau sare dupa gust, - pesmet, - 2 oua, - faina alba de grau

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza ( eu l-am cumparat gata feliat ) , se bate bine cu ciocanul de carne pe ambele parti ( cu atentie pentru a nu se rupe ) apoi se condimenteaza dupa gust .


Se adauga peste pieptul de pui fasia de bacon apoi cascavalul , se ruleaza , se da prin faina alba , prin ou batut apoi prin pesmet dupa care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt .


Se pune in cuptor la foc mediu pentru circa 40 minute .


Se serveste cu cartofi piure si salata de muraturi .


Pofta buna !

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Dietetic si frumos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • - 7 felii lungi bacon
  • - 7 bucatele cascaval
  • - 7 felii piept de pui fara os sau cotlet de porc
  • depinde de preferinte
  • - vegeta sau sare dupa gust
  • - pesmet
  • - 2 oua
  • - faina alba de grau

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de isabella

Compot de piersici

Piersicile se spala , se curata de coaja , se desfac in doua si se arunca samburii . Se pun in borcane

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe

Bruschette la cuptor

Taiem painea alba in felii mai groase , o asezam in tava de inox apoi punem feliile de salam , rosiile

2 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive

Ciorbita de spanac - dietetica

Spanacul impreuna cu morcovul ras pe razatoare , patrunjelul tocat si jumatatea de pastarnac se pun

2 voturi    3 comentarii
50 min
Supe de legume
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Dietetic si frumos.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul si sosul de soya, se da la gust

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Gulas ardelenesc

Gulas ardelenesc

 Se curata ceapa, se spala si se toaca putin mai mare; se adauga putina sare, ulei cat sa nu se prinda de fundul cratitei si se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne