Am curatat legumele, le-am taiat felii (inafara de frunzele de arpagic)si le-am pus la fiert, la abur, pentru 15’. Cand sau racit le-am tocat bine, cu robotul de bucatarie, am spalat si taiat marunt arpagicul, le-am amestecat, am pus uleiul, sarea si piperul si am omogenizat foarte bine compozitia.
Am uns formele cu putin ulei de masline dupa care le-am umplut si le-am dat la congelator. A doua zi, am indepartat formele, iar cuburile le-am impartit in 7 pungi pentru congelator. Cand am nevoie, scot o punga din congelator, imi iau 1-2 cuburi, dupa care leg punga si o pun inapoi.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii