Mancare de sfecla cu legume la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Mancare de sfecla cu legume la slow cooker Crock Pot

Ingrediente

  • 2 buc. de sfecla
  • 4 morcovi
  • 3 cepe mici
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingurita rasa sare de mare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 4-5 catei de usturoi
  • optional o conserva de fasole rosie boabe sau de naut fiert
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Incepem prin a curata si spala legumele.

Punem in vasul de ceramica de la slow cooker un pic de ulei de masline.

Ceapa, ardeiul verde si ardeiul rosu le taiem bucatele (nu foarte mici) si le punem in vasul de ceramica.

Adaugam sarea, piperul si pudra de ghimbir si amestecam.

Morcovii ii taiem rondele iar sfecla o taiem cubulete adaugandu-le pe rand in vas.

Amestecam ingredientele sa se imbine condimentele si restul legumelor.

Acoperim vasul de la slow cooker Crock Pot cu capacul din dotare si dupa ce conectam aparatul la o priza, selectam functia High si timpul de gatire de 4 ore ( la inceput l-am pus la 3 ore insa intre timp am prelungit pentru ca sfecla mi s-a parut inca tare dupa 3 ore)

Inainte cu 20 de minute de terminarea programului adaugam usturoiul taiat feliute subtiri si fasolea rosie sau nautul (se spala atat fasolea cat si nautul de apa din conserva si doar apoi se pune peste mancare).

La final adaugam patrunjel verde tocat.

Dupa terminarea programului aparatul trece automat pe functia de pastrare cald. Cum ziceam si in postarea precedenta e un mare avantaj sa nu trebuiasca sa stai langa mancare ca atunci cand faci pe aragaz sau cuptor. Nu poti lasa mancarea pe aragaz sau in cuptor cat timp lipsesti de acasa, insa cu acest aparat care se opreste singur si mai si pastreaza mancarea calda, poti pleca linistit sa faci alte treburi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise