festivalul blogurilor gustoase

autor:

autor

» » Prajituri

Negresa simpla

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele si gemul.


Se amesteca 10 minute.


Se adauga cacaua, bicarbonatul si faina.


Compozitia se pune in tava unsa cu ulei si se coace la foc potrivit 30-35 minute. Prajitura fierbinte se unge cu glazura de ciocolata si se presara cu fulgi de cocos.


Se taie rece.


  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Valentina Anton , 21 februarie 2014

    foarte buna

  • Fara foto

    Munteanu Mioara , 14 decembrie 2013

    as dori si eu reteta negreasa ,

  • Fara foto

    Nicoleta Badalan , 03 septembrie 2013

    usoara si buna.

    • Fara foto

      Adnana Nalbaru , 26 august 2013

      hhhhhhh a fos delicios.

    • Fara foto

      Victor Popa , 01 iulie 2013

      CE BINE VA STA IMPREUNA.

    • Fara foto

      Mememe (Bucatar) , 18 iunie 2011

      Arata bine,dar se pare ca o lingura de bicarbonat la o cantitate asa mica de "ingrediente" este prea mult ...miroase a bicarbonat :( .... pacat ...si imi era asa de pofta ...

    • Fara foto

      MARYADY , 28 mai 2010

      o sa o fac si eu seamana cu cea din copilarie :D revin cu detalii

    • Fara foto

      ana33 (Bucatar) , 24 ianuarie 2010

      mie mi-a iesit foarte buna. soacra me e incantata. cred ca e cea mai usoara prajitura. cred ca am facut-o de vreo 6 ori.

    • Fara foto

      bianca , 02 august 2009

      Nu este buna, am facut dar nu a iesit asa de buna cum spun ei, nici nu are nici un gust, va spun, nu faceti.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

212 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • o cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • o cana de lapte
  • 2 cani faina
  • o lingura bicarbonat
  • 3 linguri cu gem
  • 3 linguri cacao,
  • glazura de ciocolata
  • fulgi de nuca de cocos

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Pandispan cu visine

Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs (pot fi folosite si din compot sau congelate). Batem

2 voturi    4 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse

Tiramisu

Praful de cappuccino se amestecă cu 400 ml apă clocotită şi esenţa de rom şi se lasă la răcit.

4 voturi    3 comentarii
nespecificat
Prajituri

Valentina Anton

foarte buna

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Placinta cu mere si dulceata de gutui

Placinta cu mere si dulceata de gutui

Pentru aluat, mixam zaharul cu uleiul pana se dilueaza zaharul, apoi adaugam apa minerala, garantul pentru aluaturi dospite si incepem

5 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Prajitura insiropata cu gris

Prajitura insiropata cu gris

Mai intai vom pregati siropul; punem apa, zaharul si coaja rasa de la lamaie, intr-un ibric si punem pe foc. Cand incepe sa fiarba,adaugam

10 voturi    7 comentarii
1h 25 min
Prajituri