Intr-un bol amestecam faina,sarea,praful de copt si zaharul vanilat.Separat amestecam laptele batut cu cele 2 oua.Turnam laptele peste amestecul de faina si omogenizam cu mixerul, cu atentie sa nu ramana cocoloase,iar la sfarsit adaugam untul topit in compozitie.Lasam compozitia la frigider pentru 30 de minute.Luam o tigaie de teflon(nu este nevoie de ulei la prajit) si o punem la incins pe foc.Cnd s-a incins destul,turnam cu atentie cu un polonic cate o gramajoara rotunda.Se prajeste pe ambele parti pana devin aurii.Atentie,focul nu trebuie sa fie puternic.Stim ca este gata de intaors atunci cand apar mici bule in aluatul de deasupra.Se serveste cu inghetata de vanilie si dulceata.Ori cu sirop de artat in stil american.Dar le puteti servi cu orice va place.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii