Paste cu ton la cuptor!

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 cutie paste (400g)
  • -3 conserve ton maruntit in ulei mici
  • -3-4 catei de usturoi mari(sau 6-7 mici)
  • -cascaval ras
  • -1 plic busuioc uscat
  • -1 cutie pasta tomate(400g)
  • -sare, piper

Mod de preparare

Se pune pe foc o oala de apa pt. paste, in timp ce fierbe se pun pastele cu putina sare si o picatura de ulei.Se lasa pe foc in jur de 10 min.(depinde si de paste, de obicei scrie pe punga cat se lasa).

Dupa ce se fier se dau prin apa rece ca sa nu se lipeasca.

Intr-o cratita se pune uleiul de la o conserva de ton pe foc, si in ea se pun catei de usturoi(daca sunt mari se taie in 2-3 bucati).Se lasa pe foc pana se rumenesc putin si dupa aceea se iau din cratita si se arunca.

In uleiul unde s-a calit unsturoiu se pune tonul, scurs de ulei.Se lasa foarte putin pe foc si se pune pasta de tomate.Se condimenteaza dupa gustul fiecaruia.

Se lasa pe foc pana scade pasta de tomate...(acum depinde cum de fiecare cum ii place, cu mai mult sos sau cu mai putin).Dupa ce luati sosul de pe foc puneti deasupra niste busuioc.

Pastele se pun intr-un vas de yena si peste ele se pune sosul cu o lingura.Dupa ce puneti sosul nu-l amestecati cu o lingura, doar bateti vasul in parti ca sa se duca sosul printre paste.

Dupa ce ati terminat de pus si de batut razuiti pe deasupra cascaval(eu am luat cascaval razuit deja)si niste busuioc si se baga la cuptor!Va mai uitati a ele din cand in cand!Nu trebuie lasate foarte mult, decat cam pana se inmoaie cascavalul!!

Pofta buna!

Este foarte gustos si simplu de facut!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise